Gå til hjemmesiden

EuroParcs Beekbergen 

EuroParcs Beekbergen 

Opdag naturen og sjov med vand


Cykling gennem Gelderse skove, svømning i en opvarmet indendørs pool, besøg i zoologisk have og en middag om aftenen. Sådan ser din dag ud på EuroParcs Beekbergen. Denne campingplads ligger mindre end 20 kilometer fra Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Der er masser at udforske.

Ro og vandglæde


På campingpladsen keder du dig aldrig. Tag en dukkert i den rummelige indendørs pool eller leg med de små i den separate børnepool. Har du ikke nok med swimmingpoolen på campingpladsen? Så prøv en dukkert i Boschbad i Apeldoorn (13 km). Børnene underholder sig også i legepladserne på campingpladsen. Sving, klatre og glide.

En dag fuld af eventyr


I skoleferierne er der et specielt animationsprogram for børnene. Efter svømning kan du se en sjov forestilling eller lave håndarbejde i hobbyklubben. Nyd en forfriskende drink på terrassen, mens børnene hygger sig. Eller overvej en tur på den smukke tennisbane. Afslut den solrige dag sammen på restauranten. Campingpladsen har også en snackbar og en lille parkbutik med brødservice.

Sammen på eventyr


På campingpladsen kan du nemt leje en cykel eller en E-chopper for at udforske området. På denne måde kan du være i Het Nationaal Park De Hoge Veluwe (55 km²) på under en time. Eller besøg en af de børnevenlige aktiviteter i området. Tag til Burgers' Zoo eller Apenheul, hvor hele familien kan nyde dyrene og naturen. For mere spænding kan du tage til børnepretparken Julianatoren. Kulturinteresserede skal bestemt ikke gå glip af 8-kastelruten under deres ophold på EuroParcs Beekbergen.
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

EuroParcs Beekbergen

Hoge Bergweg 16
7361 GS - Beekbergen
Holland
Afstand fra Flensborg: 528 km

Planlæg rute

Koordinater: 52°8'14"N 6°0'9"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for EuroParcs Beekbergen​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området