Gå til hjemmesiden

Camping Klein Vaarwater ****

Camping Klein Vaarwater ****

Amelandsk drømmeferie på alsidig feriepark


Sol, hav, strand og et bredt udvalg af aktiviteter, alt sammen i ens eget land! Det er din ferie på Camping Klein Vaarwater på altid fortryllende Ameland. På denne feriepark finder du alt, hvad du behøver for en uforglemmelig ferie. Og det hele uden lange bilrejser med børnene på bagsædet. Aftenture på stranden, drageflyvning i klitterne og cykelture rundt på øen. Vi siger: ferie!

Indendørs eller udendørs svømning


Selvfølgelig er en dukkert i det friske Vesterhav aldrig langt væk, når du holder ferie på en vadehavsø. Men hvad nu hvis du ikke har lyst til at gå en tur, eller hvis vejret ikke lige er med dig? Så tager du bare en svømmetur i den indendørs swimmingpool på ferieparken! Indendørs poolen har en børnepool og en vandrutsjebane. Svømmesjov er garanteret!

Aktiviteter på og omkring ferieparken


Hele familien vil have masser af sjov ved vandet. Men der er heller ingen mangel på andre aktiviteter på Camping Klein Vaarwater. I højsæsonen er der et omfattende animationsprogram for de små. De vil også have det sjovt på regnfulde dage i det indendørs legeområde. Hvis solen skinner, kan du komme i bevægelse på paddle-banen eller spille minigolf. Eller besøg fitnesscenteret eller bowlingbanen. At sidde stille er altså ikke en mulighed!

Bourgondisk nydelse


Indkøbene kan let og hurtigt klares i parkens supermarked. Med et komplet udvalg og friske rundstykker finder du alt, hvad du behøver for at forsyne dig selv og dit rejsefølge med sund og lækker mad. Ikke lyst til at lave mad? På Snackhuys i parken kan du få de lækreste snacks og pommes frites. Selvfølgelig er du også altid velkommen i restauranten i hovedbygningen eller du kan tage en tur til den hyggelige strandrestaurant. Stedet at afslutte dagen og beundre solnedgangen!

Den perfekte balance mellem ro og eventyr


Det altid smukke Ameland tilbyder den perfekte kombination af ro og eventyr. Under skønne cykel- og vandreture gennem klitterne kan du udforske den smukke natur, som øen har at byde på. Derudover er der masser af lokale museer og historiske seværdigheder at opdage. Tag en tur op til toppen af Amelands fyrtårn for en imponerende udsigt over øen. Og glem ikke at smage på de lokale delikatesser i de altid hyggelige landsbyer!

Dit ophold på Camping Klein Vaarwater


Selvfølgelig kan du også bare vælge at tilbringe dine dage på den dejlige strand. Under den strålende sol med lyden af mågerne og bølgerne i baggrunden. Det lyder som ferie! Camping Klein Vaarwater er det ideelle sted at opdage det altid fortryllende Ameland.
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Camping Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 114
9164 ME - Buren (Ameland)
Holland
Afstand fra Flensborg: 537 km

Planlæg rute

Koordinater: 53°27'13"N 5°48'40"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for Camping Klein Vaarwater​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området