Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Rom i Italien

Campingpladser i Rom er den perfekte base for en ferie i den kulturelle hovedstad i det tidligere romerske imperium. Fordyb dig i historien om Rom og tag 2050 år tilbage i tiden. De mange seværdigheder fra romer tiden blandt med nutidens rige italienske livsstil har gjort Rom til en sand verdensby. Du kan bo på en stor campingplads under din ferie. Rom har alt, hvad man behøver til en god ferie.

Mere information

Campingplads i Rom: en ferie i ”den evige stad”

Rom, Italiens fantastiske hovedstad, er kendt under forskellige navne, alle antyder, hvordan byen syder af liv og fantasi. En ferie i Rom er noget der tiltaler de fleste og kunst-, arkitektur-, historie- og arkæologiinteresserede strømmer til byen.

Byens centrum er bygget på syv høje og kan prale med et utal af seværdigheder og spændende historier. Rom er et ”must see” for alle campister. Det godt offentlige transportsystem gør det let at komme rundt i byen.

Seværdigheder i Rom

Når du opholder dig på en campingplads ved Rom er det den perfekte mulighed for at opleve mange skønne ting bl.a. paladser, springvand, gamle teatre og kirker. Følgende er blot nogle få af de seværdigheder, man ikke bør gå glip af under sin ferie i Rom:

  • Vatikanstaten
    Den mindste uafhængige stat i verden er beliggende i Rom. Vatikanstaten er hovedkvarter for den romersk-katolske kirke og hvor Paven bor. Paven har sit hjem i det smukke Pavepalads på Peterspladsen.
  • Sant´Angelo´s fæstning (Engelsborg)
    Denne storslåede bygning tjente som et mausoleum (gravtempel) og senere som fængsel og nu som museum. Man kan komme dertil fra broen, som er prydet med ti engle.
  • Colosseum
    Det største amfiteater i Romerriget blev bygget i det 1. århundrede e.Kr. og anvendtes til lege arrangeret af kejseren. Colosseum er det perfekte sted til at udforske historien om gladiatorerne.

Campingpladser i Rom: luksusferie

Slap af på en dejlig campingplads efter en travl og indtryksfuld dag. Rom er ikke en by, man bliver træt af, men efter en begivenhedsrig dag er det skønt at kunne vende tilbage til et roligt sted.

De komfortable campingpladser i nærheden af Rom er rummelige og tilbyder gode faciliteter. De fleste campingpladser har en stor udendørs pool, legeplads, og et godt underholdningsprogram. På campingpladser ved Rom kan du booke en standplads eller vælge en komfortabel (luksus) mobil home.

Rom er en fantastisk feriedestination, som tilbyder alle bekvemmeligheder på fine campingpladser!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Rom Se 6 campingpladser

Camping Village Roma

Camping Village Roma

Populære steder i Rom

Populære temaer i Rom