Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Ardennerne i Belgien

Campingpladser i Ardennerne er blandt campister meget populære. I den sydøstlige del af Belgien kan du tage på vidunderlige vandreture, cykle, rafte, bjergbestigning og meget mere. Landskabet er meget varieret, lige fra det smukke landskab med kalkstenshuler og vandfald til historiske byer og landsbyer. På en campingplads i Ardennerne vil du straks komme i den helt rigtige feriestemning!

Mere information

Seværdigheder fra din campingplads i Ardennerne

Under din ferie i Ardennerne vil du både blive mentalt afslappet og blive fysisk udfordret på en af campingpladserne. Ardennerne har mange spektakulære seværdigheder såsom:

  • La Roche en Ardenne
    Hvis du ønsker at tage på en skøn vandretur eller sejle med kajak så er La Roche en Ardenne ved floden Ourthe et fantastisk udgangspunkt for at udforske regionen. Et besøg på slottet i selve byen er bestemt også værd at bruge tid på.
  • Durbuy
    Snyd ikke dig selv for en tur til Durbuy under din ferie, det er den mindste by i verden. Byen er kendt for sine vidunderlige seværdigheder og dejlige restauranter og cafeer, og ikke at forglemme Rock festival i Durbuy!
  • Krigsmuseum i Bastogne
    Ardennerne oplevede voldsomme kampe under 2. verdenskrig. Krigsmuseet i Bastogne giver en detaljeret oversigt over kampene i Ardennerne. Det er et interessant og lærerigt sted.

Der er sikkert mange flere seværdigheder, der er værd at besøge fra din campingplads. Ardennerne er naturligvis også berømt for de mange huler, løbene i Francorchamps samt springvandene i Spa.

Ardennerne har noget for enhver

Når man camperer i Ardennerne så kan man ikke undgå en ”overlevelses” dag. Nyd en virkelig skøn og udfordrende dag sammen med familien eller venner.

På campingpladserne i Ardennerne vil man typisk også kunne nyde skønne madretter. Regionen er kendt for sin skinke og den lækre trappist øl. Besøg en af de mange restauranter og cafeer og nyd det gastronomiske køkken.

Man kan vælge at campere i eget telt eller campingvogn. I Ardennerne er det dog også muligt på mange af campingpladserne, at leje en feriebolig f.eks. en bungalow eller en mobil home.

Når man campere i Ardennerne med sin familie, er det skønt, at der er pools, legeområder eller underholdningsteam til dine børn på campingpladserne.