Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Vechtdal i Holland

Campingpladser i Vechtdal (dalen med floden Vecht) er beliggende i noget af Hollands smukkeste natur. Vechtdal, i den østlige hollandske provins Overrijssel (floden løber også i Tyskland, hvor den kaldes Vechte – ikke at forveksle med floden Vecht mellem Utrecht og Amsterdam), byder på ro og åbne vidder. Under en ferie her kan du tage på skønne vandre- og cykelture fra din campingplads. Vechtdal har forskellige ruter, der fører dig gennem de smukkeste hjørner af Overijssel provinsen. En skøn måde at opleve dette smukke hjørne af Holland på!

Læs videre

Campingplads i Vechtdal: Meget at nyde fra din campingplads

Floden, Overijsselse Vecht, adskiller provinsen Drenthe (som begynder lidt nord for floden) fra provinsen Twente (mod syd). Området langs dens bredder kaldes Vechtdal. Campingpladser i Vechtdal er aldrig langt væk fra den naturlige skønhed omkring denne flod og de omkringliggende Salland bakker. Det er stedet for afslapning og rekreation.

En af måderne at slappe af på i Vechtdal er netop ved at nyde nogle dejlige vandreture gennem skoven og over heden. Der er en meget populær vandrerute her, der kaldes Vechtdalpad. Dette område er også særdeles velegnet til cykling.

Seværdigheder omkring din campingplads

Landejendomme, slotte og naturområder venter blot på at blive opdaget – alt i nærheden af din campingplads. Vechtdal er ikke bare natur: Der er masser af menneskeskabte seværdigheder, der er værd at besøge.

 • Kasteel Het Nijenhuis
  Herregården Nijenhuis er smuk og fungerer som museum med afvekslende store udstillinger f.eks. med værker af Van Gogh. Skulpturhaven (beeldentuin) bør du ikke gå glip af.
 • Maleriske byer
  De små byer Hardenberg og Ommen er blot to af de byer vi anbefaler dig at besøge fra din campingplads. Ommen var førhen en hansestad og har en rig historie og et livligt centrum. Hvis du ønsker at gå på shopping kan vi anbefale Hardenberg.
 • Tag på floden
  Hvis du har lyst til at foretage dig noget sjovt på vandet, mens du camperer i Vechtdal, så er det oplagt at tage på kanotur. På campingpladsen kan de være behjælpelig med information om, hvor du kan leje en kano.
 • Forlystelsesparker
  Der er flere forlystelsesparker at vælge i mellem når du camperer i Vechtdal. Slagharen, med over 40 forskellige forlystelser og attraktioner, kan vi stærkt anbefale for hele familien.