Gå til hjemmesiden

Apartments Medena 

Apartments Medena 

Gæstfri feriepark ved Adriaterhavet


Bare et stenkast fra stranden og nær den historiske by Split finder du dette gæstfrie park med forskellige firestjernede lejligheder. Apartments Medena er omgivet af smukke grønne områder og tilbyder masser af muligheder for bevægelse. Og det tilstødende Adriaterhav er naturligvis det perfekte sted at tage en dukkert efter en dag med eventyr.

Afslapning på stranden


Den dejlige havbrise og lyden af bølgerne venter på dig! Efter en kort gåtur fra Apartments Medena står du med fødderne i sandet. Langs strandpromenaden finder du masser af faciliteter for at gøre din dag så behagelig som mulig. Der er en souvenirbutik, du kan leje både til en skøn tur på vandet, og du kan nyde lækker mad.

I bevægelse


Der er masser af muligheder på og omkring parken for at komme i bevægelse. Der er en volleyballbane, en badmintonbane, trampoliner og en børnepark. Vandaktiviteter er selvfølgelig også en mulighed, herunder vandcykler, jetski og kano. De små bliver underholdt af underholdningsteamet, som arrangerer en miniklub samt forskellige aktiviteter og workshops.

Dalmatisk nydelse


På parken har du mulighed for at vælge mellem morgenmad, halvpension og helpension. Så du kan lave dine egne kulinariske valg under dit ophold. Restauranten på parken tilbyder en lille menu og har en dejlig udsigt over det omkringliggende grønne område og havet. For en afsluttende cocktail går du selvfølgelig en tur ned ad strandpromenaden og nyder den smukke solnedgang!

Natur, kultur og historie


Et ophold på Apartments Medena præges af både eventyrlige og kulturelle oplevelser. Regionen Dalmatien er kendt for sin egen unikke kultur, dejlige klima, smukke strande og fantastiske gastronomi. I nærheden af parken kan du nyde skønne vandreture, cykelture eller slentreture langs strandene. I den hyggelige fiskerlandsby Seget Donji finder du alt, hvad du behøver til dagligvarer. De nærliggende byer Trogir og Split er skatkamre fyldt med historiske monumenter. Perfekt til en dag med kulturel udforskning!

Ophold ved stranden


En lejlighed i Medenas park er den perfekte base for at udforske den smukke region. Dit ophold i Dalmatien garanterer masser af eventyr, afslapning på stranden og skaber nye, uforglemmelige minder med familien. Den altid behagelige havbrise er perfekt på de varme sommerdage.
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Ingen indkvartering fundet

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Apartments Medena

Hrvatskih žrtava 187
21218 - Seget Donji
Kroatien
Afstand fra Flensborg: 1.795 km

Planlæg rute

Koordinater: 43°31'7"N 16°13'28"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for Apartments Medena​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området