Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Dubrovnik-Neretva i Kroatien

Campingpladser i Dubrovnik-Neretva er den perfekte destination for dem, der elsker naturen. De Dinariske alper og kysten med dens mange bugter og halvøer udgør de nødvendige ingredienser til en fantastisk ferie på en campingplads. Dubrovnik, ”Adriaterhavets perle”, vil gøre din ferie i Dubrovnik-Neretva til en fantastisk oplevelse!

Mere information

Campingplads Dubrovnik-Neretva: frodige landskab

Den kroatiske provins Dubrovnik-Neretva, der ligger i Dalmatien regionen, er det perfekte sted at være om sommeren. Dubrovnik-Neretva har et behageligt solrigt klima og hvor havet aldrig er langt væk. Hvorfor ikke tage en svømmetur eller vandre gennem de frodige grønne omgivelser?

Fra din campingplads kan du udforske de mange øer og halvøer, som ligger spredt i hele regionen. Mljet er kendt for at være den grønneste af regionens øer og for naturelskere er den et must at besøge.

Kultur omkring din campingplads i Dubrovnik

Hvis du opholder dig på en campingplads i Dubrovnik-Neretva må du ikke gå glip af ”Adriaterhavets perle”. Dubrovnik er en gammel by med uberørte bymure og er verdenskendt. Du vil helt sikkert aldrig glemme Dubrovnik, men du vil også nyde at besøge de andre mindre byer i området.

  • Byen Dubrovnik
    Dubrovnik kan spore sin historie tilbage til det 13. århundrede og har ændret sig ganske lidt siden da. Besøg byens gamle seværdigheder, slentre langs promenaden og slap af på en af de mange hyggelige steder.
  • Idylliske Orebic
    Orebic er en af mange maleriske byer tæt på din campingplads. Orebic ligger på halvøen Pelješac og var i mange år et maritimt center. Byen er hjemsted for mange historiske bygninger, der vil føre dig tilbage i tiden.2

Der er naturligvis mange flere steder, du kan besøge fra din campingplads. Dubrovnik-Neretva er simpelthen fyldt med smukke byer, dejlige landsbyer og storslåede natur!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Dubrovačko-Neretvanska