Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Šibenik i Kroatien

Campingpladser i Sibenik er for campister, der elsker smuk natur og et levende byliv. En ferie i Sibenik er samtidig et ferieophold i en af de ældste byer i Kroatien. Nyd en venlig og imødekommende atmosfære under den varme sol på campingpladserne. Sibenik ligger ved en smuk bugt, så man fuldt ud kan nyde Adriaterhavet!

Læs videre

Campinngplads Šibenik: Seværdigheder

Sibenik er en by, der emmer af historie og ligger i Dalmatien regionen. Der er flere kirker og spændende bygninger i den middelalderlige bymidte. St. Janes katedralen er på UNESCOs verdensnaturarvsliste og kan stærkt anbefales, at I besøger fra jeres campingplads. Sibenik er ganske enkelt en fortryllende by.

Hvis du er til shopping så kan vi anbefale, at man tager en tur fra campingpladsen og ind til Sibenik, hvor der er et stort moderne indkøbscenter, som vil kunne holde dig beskæftiget hele dagen. Der er også mange andre skønne byer i nærheden af din campingplads i Sibenik:

  • Havnebyen Primosten
    Denne maleriske havneby er det ideelle sted at smage på det ægte kroatiske køkken i nærheden af din campingplads. Primosten har masser af dejlige cafeer og restauranter.
  • Kyst byen Zablace
    Havet ved Zablace er perfekt til surfing. De gamle fiske huse er også et besøg værd når I opholder jer på campingpladsen. Zablace byder også på en gammel fyrretræsskov, hvor man kan tage på vandreture.

Naturlig skønhed tæt på din campingplads

Når du bor på en campingplads i Sibenik så vil du altid være tæt på en usædvanlig smuk nationalpark, hvor du kan vandre i den smukke natur. Krka byder på både park og flod, hvor man bl.a. kan fiske. Her blandt skov, klipper og vandfald vil man nyde det i fulde drag.

Man kan naturligvis campere i eget telt eller campingvogn på campingpladsen. Men i Sibenik kan man også leje ferieboliger. En attraktiv mobil home f.eks. vores egne SunLodges kan også lejes i Sibenik. Oplev Glamping (luksus camping)!