Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Split-Dalmatien i Kroatien

Campingpladser i Split-Dalmatien ligger i omgivelser, som kan betegnes som et ferieparadis. Strand- og kulturelskere vil nyde det på en campingplads her. Split-Dalmatien er en del af den smukke Kroatiske Adriaterhavskyst og her finder du strande med sten, grus og sand. Soldyrkere vil nyde det her!

Mere information

Campingplads Split-Dalmatien: Betagende byer

Split er den vigtigste by i Dalmatien og når du besøger den fra din campingplads vil du nyde det. Split har en vidunderlig gammel bydel med smalle gader, der er perfekte til slentreture. Her er skønne butikker, museer og mange andre seværdigheder. Man bør ikke gå glip af Split!

Der er naturligvis masser af andre fantastiske byer i nærheden af din campingplads. Split-Dalmatien har flere hyggelige kystbyer:

  • Trogir
    Den historisk interesserede campist vil gøre klogt i at besøge denne by, mens man opholder sig på campingpladsen. Trogir har en enestående kulturel arv, f.eks. St. Johns Katedral fra det 13. århundrede.
  • Omiš
    Denne lille by (udtales ”oh-mis”) kan besøges fra din campingplads. Omiš kan prale af en særdeles dejlig kyststrækning, smukke kirker og et væld af gode restauranter og små cafeer.

En afslappende ferie i Split-Dalmatien

Regionens mange øer nås let med færge fra din campingplads. Med sine strande, azurblåt hav og kulturbyer er Split-Dalmatien et magisk feriested. Split er et fantastisk sted med mange fremragende campingpladser.

På campingpladserne i Split-Dalmatien kan du naturligvis bo i dit eget telt eller din egen campingvogn, men det er også muligt at leje en feriebolig. Man kan leje mobil homes eller lejeligheder. Split har campingpladser, der tilbyder alle former for overnatningsmuligheder.

Dine børn vil også have det sjovt på campingpladsen. Split har en del campingpladser med legepladser, boldbaner, underholdningsprogram. Hele familien vil få en skøn tid i denne smukke del af Kroatien!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Split-Dalmatien