Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Primorje-Gorski Kotar i Kroatien

Campingpladser i Primorje-Gorske Kotar regionen er et fantastisk valg for en ferie ved Adriaterhavet. Azurblåt hav, intime strande og rolige bugter. Denne region i Kroatien har meget at byde på bl.a. maleriske gamle byer og bjerg landsbyer alt sammen tæt på din campingplads. Primorje-Gorske Kotar (navnet betyder ”den bjergrige by Kotar ved havet”) og er et fantastisk ferieområde.

Mere information

Campingplads Primorje-Gorski Kotar: En oase af ro

Camping i Primorje-Gorski Kotar er en skøn måde at gear ned på. Campingpladserne ligger i området med en søfarts by, gorgeous skov og øer. Cres er den perfekte ø for naturelskere, da det er hjemsted for mange fuglearter og forskellige planter.

På campingpladsen vågner man til fuglesang. Primorje-Gorski Kotar har campingpladser, hvor du kan sove i eget telt eller campingvogn, men der er også mulighed for at leje f.eks. en mobil home.

Skønne pletter nær din campingplads: Krk og Rijeka

I Primorje-Gorski Kotar er der maleriske øer og historiske byer i nærområdet af din campingplads. Rijeka, den regionale hovedstad, er et besøg værd. Og husk at besøge Kvarner bugten eller øen Krk:

  • Krk, den gyldne ø
    Krk er fyldt med historie. På denne ø er der både græske og romerske ruiner. Fra din campingplads kan du tage på udflugt i det fantastisk flotte landskab. Krk har både fremragende strande og dejlige skove.
  • Havnebyen Rijeka
    Mange historiske monumenter i Rijeka (på italiensk Fiume), et dejligt udflugtsmål fra din campingplads. Rijeka har et væld af gamle kirker og et tårn fra middelalderen. Her er også gode muligheder for shopping og lækre desserter i denne havneby.

Bjergbække og dybe kløfter ved Gorski Kotar er et glimrende sted for dem, der elsker storslået natur og det kan du opleve med udgangspunkt fra din campingplads. Primorje-Gorski Kotar er et smukt og varieret ferieområde!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Primorsko-Goranska