Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Zadar i Kroatien

Campingpladser i Zadar er omgivet af smuk natur og regionens vigtigste attraktion; Adriaterhavet. Fra din campingplads vil du nyde en fantastisk ferie ved det blå hav med sol og strand. Zadar har den del mere at byde på blandt andet bjerge, charmerende gamle byer og et væld af smukke øer langs kysten!

Læs videre

Campingplads i Zadar: camping i naturen

Din ferie i Zadar vil blive fyldt med naturlig skønhed. Adriaterhavet er det perfekte sted at være i sin ferie og længere inde i landet kan man nyde en storslået udsigt fra campingpladsen. Paklenica er en national park og det perfekte sted til klatring og vandring.

Zadar regionen har mange smukke øer, som du med båd let man besøge fra din campingplads. Den storslåede ø Pag er kendt for sine kniplinger, oste og vine. Andre øer i Zadar, som er værd at besøge er Molat, Ugljan og Pašman.

Regionen er ideel til camping i telt i de frodige grønne omgivelser, men mange campingpladser tilbyder også udlejning af ferieboliger. Zadar kan let nås med fly. Campingpladser i Zadar tilbyder også fantastiske mobil homes og lejligheder, hvilket gør regionen til et godt sted for enhver campist.

Kultur med udgangspunkt fra din campingplads – Biograd na Moru og Nin

Tæt på din campingplads er der snesevis af byer at besøge. Zadar, den vigtigste by i regionen, er en havneby fyldt med seværdigheder. Zadar er rig på historiske bygninger, bl.a. domkirken Sveta Stosija og den venetianske byport, som er bygget i 1543.

Du kan finde andre populære seværdigheder i:

  • Biograd na Moru
    Den middelalderlige by Biograd na Moru er en verden til forskel fra din campingplads. Byen er bedst kendt for vandsport og historiske ruiner.
  • Nin
    Landsbyen Nin er fødestedet for den kroatiske civilisation. Her vil du finde velbevarede kulturelle monumenter, der er et must, som en dagstur fra din campingplads. Nin kan også prale af unikke gamle kroatiske kapeller og smukke strande.

Du vil nyde en fantastisk ferie på en campingplads på den smukke Adriaterhavskyst. Zadar er en smuk region, som du aldrig vil glemme.