Gå til hjemmesiden

Stella Maris Resort Plava Laguna 

Stella Maris Resort Plava Laguna 

Svømning, udforskning af grotter og lækker mad


Svøm i det azurblå hav, nyd en forfriskende drink på stranden, sejl gennem fortryllende havhuler og gå gennem maleriske kystbyer. Alt dette garanterer en uforglemmelig ferie. På Camping Centro Turistico San Nicola finder du alt, hvad du har brug for for et ubekymret ophold. Du har direkte adgang til stranden, der er omgivet af smukke klippeformationer. Glem heller ikke at besøge den maleriske by Peschici (3 km).

Svømning i havet hver dag


Denne solbeskinnede campingplads ligger i den italienske San Nicola. Her er du lige ved kysten, lige over landets hæl. Et par skridt fra campingpladsen, og du er allerede på stranden, klar til en forfriskende dukkert. Du har valget mellem forskellige strandfaciliteter, som du har brug for. Tag en dukkert i det dybblå vand og svøm i timevis. Dette er ikke bare en kyst; det er et område fyldt med maleriske bugter, grotter, klippeformationer og charmerende landsbyer.

Nyd solen


På stranden er der en hyggelig bar, og der er en kiosk. Mens du slapper af i din strandstol med en drink, hygger børnene sig med animationsprogrammet. De leger på stranden, laver nye venner og nyder shows i miniklubben. Denne børnevenlige campingplads har endda speciært børnetoilet. Efter en sjov dag kan du sætte dig på restauranten. Eller vælge en nem takeaway-mad? Derudover kan du regne med en lækker morgenmad og en velassorteret campingbutik.

Udforsk kysten, strande og skove


Under dit ophold på Camping Centro Turistico San Nicola kan du overnatte i en luksus mobilhome. Derfra kan du udforske området i dit eget tempo. Hvad med en tur til Peschici? Du behøver kun at køre 3 kilometer, og du er i denne smukke kystby. Desuden ligger Nationalparken Gargano med masser af skjulte perler mindre end en times kørsel derfra. Og et besøg i Monte Sant'Angelo (60 km) må du heller ikke gå glip af. Her kan du vandre gennem maleriske gader.

Eventyrlige udflugter for at fuldende dit ophold


Nyd din tid på campingpladsen med stranden og de luksuriøse faciliteter. Hvad der dog gør denne campingplads speciel, er måden, du kan udforske området på. Du kan nemlig nemt deltage i forskellige udflugter, som du booker gennem campingpladsen. Hop på båden og udforsk Diomedèe-øerne ved Tremitii. Eller tag med på en bådtur for at udforske de mysteriøse havhuler. Sådanne ture gør virkelig dit ophold her komplet.
Læs videre
  • OBS! Fra d. 17. til d. 20 maj 2024 afholdes der en stor musikfestival i sportsarenaen ved siden af Stella Maris (Sea Star Festival). Vær opmærksom på, at der kan være flere aktiviteter og besøgende på og ved siden af Stella Maris, hvilket betyder, at der vil være mindre fredfyldt end normalt.
  • Hvert år i den sidste uge af juli (2024: 22-28) afholdes tennisturneringen Croatian Open Umag ved siden af campingpladsen. Derfor vil der på og rundt om Stella Maris være ekstra travlt i denne periode.

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Stella Maris Resort Plava Laguna

Stella Maris 8A
52470 - Umag
Kroatien
Afstand fra Flensborg: 1.483 km

Planlæg rute

Koordinater: 45°26'60"N 13°31'10"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for Stella Maris Resort Plava Laguna​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området