Gå til hjemmesiden

Apartments Bellevue Plava Laguna ****

Apartments Bellevue Plava Laguna ****

Drømmeferie inden for gåafstand fra hyggelige Porec

Poreč er en af de smukkeste kystbyer i Kroatien. Under en ferie i Apartments Bellevue Plava Laguna vil du hurtigt opdage hvorfor. Dette feriested er det perfekte rejsemål for en rolig og afslappende ferie. Det ligger lidt syd for byen, i et grønt område med en smuk udsigt over Adriaterhavet.
 

Trapper ned til stranden

Ferien her er fyldt med solskinstimer og vandlege. Mens børnene hygger sig i udendørs swimmingpoolen, kan du nyde solen på en af liggestolene. Der er også en børnepool, hvor de mindste kan plaske rundt. Foretrækker du havet? Det er heller ikke noget problem. Adriaterhavet ligger ca. 400 meter fra lejlighederne og kan nås via en trappe omgivet af fyrretræer og oleander.
 

Professionel underholdning

Der er heller ingen mangel på underholdning. Fra maj til september er der forskellige animationsprogrammer for både børn og voksne. Dette inkluderer kreative workshops og forskellige sports- og spilaktiviteter for børnene. Voksne kan deltage i morgengymnastik eller vandgymnastik samt forskellige sportskonkurrencer. Om sommeraftenerne kan du nyde live musik, børneunderholdning og et professionelt showprogram.
 

Afslappende massage

Apartments Bellevue Plava Laguna har masser at byde på. Gæster i lejlighederne har adgang til alle faciliteter på feriestedet. Udover et fitnesscenter og en legeplads finder du også et tv-rum og forskellige butikker, restauranter og barer her. Har du virkelig brug for fuldstændig afslapning? Så book en dejlig massage og slap helt af.
 

Tid til action

For dem, der ikke foretrækker at tilbringe hele ferien på stranden, byder området på mange aktivitetsmuligheder. Du kan for eksempel prøve faldskærmsudspring eller dykning. Er det lidt for vildt? Nyd en gåtur eller cykeltur i naturen eller besøg den smukke by Poreč (3 km).
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Apartments Bellevue Plava Laguna

Ul. Plava laguna 10
52440 - Poreč
Kroatien
Afstand fra Flensborg: 1.519 km

Planlæg rute

Koordinater: 45°12'40"N 13°35'37"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for Apartments Bellevue Plava Laguna​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området