Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Camping i Alicante Spanien

Det azurblå Middelhav, de farverige huse og hyggelige stræder, de ru bjerge: skønheden i Alicante kan ikke beskrives med ord, men skal ses med egne øjne. For at overbevise dig om at tage på camping i Alicante og opleve denne skønhed, giver vi dig enkelte tips – ja, med ord.

Læs videre

Alicantes vogter

Oppe på det højeste bjerg i byen Alicante (hovedstaden i provinsen af samme navn), det 166 meter høje Benacantil, står slottet Santa Bárbara stolt over byen. Slottet blev tidligere brugt som fæstning mod folk der angreb. Fra den karakteristiske inde-by, med sine autentiske bygninger og små fine torve, kan du vandre op til Benacantil. Herfra har du den flotteste udsigt over byen, havet og den omkringliggende natur. Det kan ikke udelukkes at du klatrer op ad bjerget hver dag for at se den imponerende solnedgang (dette kan også med en lift, når du har med trætte børnefødder at gøre).

Alicante ved havet

Camping i Alicante er at campere ved havet. Bliv lækker brun under middelhavssolen, svøm i middehavet eller byg sandslotte; selvfølgelig kan dette ved enhver kyst, men Costa Blanca i Alicante er simpelthen flottere end resten.

  • Kig efter Playa del Postiguet. Denne sandstrand i byen Alicante ligger ved foden af det tårnende Benacantil. En flot udsigt når dig og dine børn leger på stranden eller ligger i solen.
  • Eller La Granadella, den hesteskoformede strand i badebyen Javia. Denne strand er to gange udråbt til den flotteste strand i Spanien. Dette er nemt at forstå, når du ser de omkringliggende grønne bakker.

Terra Mítica

Lidt mindre end en times kørsel fra campingpladserne i Alicante ligger Terra Mítica, en af de mest spektakulere temaparker i provinsen. Her finder du attraktioner for store og små, fra rutsjebaner til drejemøller. Du kan også nyde spændende shows, med gladiatorer, hekse og troldmænd.

Campingpladser eller resorts?

Egentlig ligner campingpladserne i Alicante mere et resort. Der bliver sørget for at alle har det godt. Med underholdning, forestillinger, wellness og meget mere er din campingferie i Alicante næsten komplet på campingpladsen. Nyd en svømmetur i swimmingpoolen eller leg på legepladsen, alt dette i middelhavsområdet, med flotte palmetræer og naturligvis den varme sol. Og på nul komme niks står du på stranden fra dit mobilhome eller anden luksuriøs bolig.

Vejret

Gå ud fra at det altid er varmt i Alicante. Om sommeren kan det være op til tredive grader, og om aftenen er det tit stadig behageligt varmt. Dermed har byen også sin charme: terrasserne vil være fyldt om aftenen og gaderne travle. Naturligvis kan du altid finde afkøling i havet eller i swimmingpoolen. Derudover er der nok palmetræer med god skygge.