Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Costa Dorada i Spanien

En campingplads ved Costa Dorada byder på total nydelse! Bo på en af vores campingpladser ved Middelhavskysten i Spanien og nyd sol, hav, sand og spansk gæstfrihed. Med sine brede sandstrande er camping ved Costa Dorada meget populært blandt soldyrkere. Men i dette kystområde i Catalonien er det også muligt at tage på endagsudflugter, hvis det er det man ønsker.

Læs videre

Campingplads ved Costa Dorada: Sol, hav og sand

Hvis du ønsker at bo på en campingplads ved Middelhavet i Spanien, så byder Costa Dorada på mange campingpladser tæt ved indbydende spanske badebyer. Fra din campingplads kan du fuldt ud nyde havet, sandet og det skønne middelhavsklima.

Cambrils er en af de mange badebyer på Costa Dorada og er også kendt for sin charmerende fiskerihavn. I nærheden af Cambrils ligger badebyen Salou. Campingpladsen i Salou er meget populær blandt campister.

Udover solbadning og afslapning eller måske at læse en god bog på stranden, kan man også hygge sig med forskellige former for vandsport. Sportsgrene som surfing, sejlads, kajakroning og dykning er sjovt for alle aldre.

Hvis du ønsker mere vandsjov, kan du også tage en dukkert i poolen på campingpladsen. Costa Dorada har smukke campingpladser med mange aktiviteter. Du kan bestille en standplads til dit telt eller campingvogn eller leje en feriebolig på én af campingpladserne. Costa Dorada er en destinationen for en fornøjelig og solrig ferie!

Udflugter fra din campingplads

Der er rigeligt med muligheder for kulturelle udflugter og seværdigheder fra din campingplads:

  • Tarrogona
    I romertiden var Tarragona hovedstaden i Catalonien. Denne gamle by har stadig mange levn fra romertiden, såsom et amfiteater, akvædukt og arena.
  • Barcelona
    Dem, der bor på en campingplads ved Costa Dorada bør absolut tage en dagstur til Barcelona. I denne travle storby finder du den kendte promenade Las Ramblas og den verdensberømte katedral af Gaudi; Sagrada Familia, og meget mere.

Hvis du opholder dig på en campingplads i Salou er en dag i den berømte forlystelsespark Port Aventura et absolut must, Det er en af de største forlystelsesparker i Europa, hvor unge og gamle vil blive vidunderligt underholdt. Port Aventura garanterer en eventyrlig dag for hele familien!