Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Valencia i Spanien

Campingpladser i Valencia har meget mere at byde på end blot solbadning! Ud over en solrig dag på stranden, kan du også nyde kultur, kunst og arkitektur lige rundt om hjørnet fra din campingplads. Valencia, storbyen af samme navn, som den spanske region, er simpelthen fyldt med kunst og arkitektur. En campingplads i Valencia giver dig mulighed for at opleve det bedste af Spanien.

Læs videre

Campingplads i Valencia: fantastisk camping

Camping i Valencia byder på en bred vifte af indkvarteringsmuligheder. Uanset om du medbringer dit eget telt eller din egen campingvogn eller om du foretrækker at bo i en luksus mobil home eller bungalow så har campingpladserne i Valencia noget for alle.

Børnene vil aldrig kede sig på en campingplads i Valencia. Pools med vandrutsjebaner og det smukke hav er sjov og nydelser for alle aldre. Hvorfor ikke tage hele familien med på en banan båd?

Ofte vil der være en bred vifte af underholdning på din campingplads. Valencia er på enhver måde en varieret region og har virkelig noget for enhver smag!

Aktiviteter og seværdigheder

Næsten året rundt er vejret i denne region solrigt og varmt, hvilket gør Alicante, Benidorm, Valencia og andre badebyer på Costa Blanca utroligt populært blandt turister år efter år og hele året.

Foruden sine strande kan regionen også prale af en række seværdigheder:

  • Valencia
    Byen Valencia har et fantastisk udvalg af gammel og moderne arkitektur, som f.eks. den smukke ”Kultur- og videnskabsby” og Jomfru Maria katedralen.
  • Alicante
    Alicante er den næststørste by i regionen Valencia. Fantastiske seværdigheder i Alicante omfatter borgen Santa Barbara og Museum of Fine Arts.
  • Benidorm
    Denne by er omgivet af strande, hvilket gør den til en oplagt destination for campister. Benidorm er et gammelt fiskerleje, hvilket afspejles i den historiske bymidte. Byen er bestemt et besøg værd!

Valencia er også et godt sted for en aktiv campingferie. Alicante og en række andre kystdestinationer kan prale af fantastiske golfbaner, samt mange vandre- og cykelruter og forlystelsesparker. Du vil helt sikkert ikke kede dig på din ferie i Valencia!