Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Costa Brava i Spanien

Campingpladser ved Costa Brava i Spanien er beliggende tæt på feriesteder såsom Blanes, Platja de Pals og Tossa de Mar, hvor du kan nyde fortovscaféer om dagen og klubber om natten. Her er et væld af brede sandstrande og små intime bugter. Kort sagt så har Costa Brava sol, hav og sand, hvilket gør din ferie ved Costa Brava perfekt.

Læs videre

Campingplads ved Costa Brava: sol, hav og sand

Campingpladser ved Costa Brava ligger aldrig langt væk fra de smukke strande ved Middelhavet. Dette kendte kystområde med varieret klippeformationer, strande, små bugter og skønne middelhavs landsbyer, der er så typiske for området, er meget charmerende. Der er noget for enhver uanset alder.

Campingpladser i Catalonien har typisk pool og underholdning for børn. Hvis du ikke ønsker at bo i egen campingvogn eller dit eget telt er der en række andre overnatningsmuligheder at vælge imellem. På hovedparten af campingpladserne kan man leje mobil homes og bungalow telte, hvilket betyder, at man ikke behøver at tage alt udstyr med hjemmefra.

Aktiviteter fra din campingplads

Uanset hvad du leder efter så er der med garanti noget at opleve omkring din campingplads ved Costa Brava. Costa Brava er det perfekte sted til afslapning, vandsport eller seværdigheder.

  • Vandsport
    Ud over at slappe af på stranden, er der mange muligheder for vandsport. Windsurfing og kitesurfing på Middelhavet er utroligt populært – få mere information på din campingplads.
  • Gæstfrihed og kultur
    En campingplads er et fantastisk sted at nye en skøn ferie og man kan smage på lokale specialiteter og møde gæstfriheden og kulturen på de forskellige spise- og udskænkningssteder. Blanes, Platja de Pals, Tossa de Mar og I´Estartit er kendte turiststeder, hvor du kan opleve ægte spansk gæstfrihed. En campingplads ved Costa Brava er også den perfekte base for kulturelle udflugter til destinationer, som Barcelona, Girona og Figueres.