Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Costa Blanca i Spanien

Campingpladser ved Costa Blanca, på spansk ”Den hvide kyst”, er der garanti for en fantastisk badeferie. Men der er mange andre aktiviteter at nyde omkring din campingplads. Costa Blanca byder på et betagende naturområde, kulturrige byer og dejlige forlystelsesparker. Med et behageligt klima om vinteren, er denne betagende region perfekt til camping året rundt.

Læs videre

Campingplads ved Costa Blanca: en eksplosion af natur

Selvom man forbinder Costa Blanca med det hvide sand så kendetegnes Costa Blanca også ved de hvide/lyserøde blomster fra mandeltræet, der dyrkes i stort antal i regionen. Denne ferieregion tilbyder sommeren igennem fremragende camping, men stedet egner sig også godt til vintercamping.

Costa Blanca er meget populært blandt turister, der sætter pris på solen og de skønne sandstrande, men havet er også perfekt til en lang række aktiviteter. Hvorfor ikke tilbringe en eftermiddag med at surfe eller snorkle i Middelhavets klare vand?

Havet byder på en vifte af aktiviteter og er aldrig langt fra din campingplads, men Costa Blanca byder også på skøn natur. Følgende kan vi stærkt anbefale, at man besøger:

  • Palmetræer i Palmeral de Elche
    Palmeral de Elche er den største palme i Europa og findes i Alicante provinsen. Her kan du vandre blandt daddelpalmer og de mange fuglearter, der bor i regionen.
  • Grotterne i Cuevas de Canelobre
    Disse grotter har en rig historie og tjente engang som skjulested under den spanske revolution. Vi kan stærkt anbefale jer at nyde de imponerende stalaktitter og stalagmitter.
  • Naturparken Peñón de Ifach
    Denne lille naturpark er et fantastisk sted at besøge fra din campingplads. Efter en god vandretur med en god stigning kan du nyde en betagende panoramaudsigt over området fra den 322 meter høje klippe i naturparken Peñón de Ifach.

Seværdigheder ved Costa Blanca

En række udflugter er muligt under en campingferie ved Costa Blanca. Du kan f.eks. vælge at besøge byen Valencia, der kan prale af mange eksempler på moderne arkitektur såsom The City of Arts and Sciences. Dette videnskabelige-kulturelle sted er meget usædvanligt!

Dine børn vil heller ikke kede sig på jeres ferie ved Costa Blanca, da der er en række aktiviteter for børn. I Benidorm er der mange store parker inklusiv Aqualandia Vandland, dyreparken Terra Natura og attraktionsparken Terra Mitic.

Hvis du har lyst til at spise ude en aften, i stedet for blot at spise på din campingplads, så er Costa Blanca hjemsted for mange skønne restauranter. Når du er på ferie i Spanien bør du ikke gå glip af de traditionelle retter såsom paella. Campingferie ved Costa Blanca byder på alle de ingredienser, der skaber en god ferie.