Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Vestflandern i Belgien

På en campingplads i Vestflandern (West-Vlaanderen), behøver du aldrig kede dig! Du kan tage en dejlig forfriskende gåtur langs stranden eller besøge smukke byer såsom Brügge eller Gent. Vestflandern er også et godt sted for vandsports fans. Her i Vestflandern bestemmer man selv om det skal være en afslappende eller en aktiv ferie!

Mere information

Hvad du kan opleve og nyde fra din camping i Vestflandern

Man behøver ikke spekulere på om man kommer til at kede sig her under sin ferie. Det er ikke muligt, da området omkring din campingplads byder på masser af oplevelser. Vestflandern byder på både kultur og natur:

  • Hav og strand
    Området omkring de kendte badesteder i Belgien såsom Oostende, Blakenberge og De Panne byder på vandreture, cykling og vandsport (såsom surfing, sejlads og sejlads på land). Hvis du blot har lyst til ren afslapning så er stranden lige ved hånden.
  • Brugge
    Campingpladser i Vest-Vlaanderen er et godt udgangspunkt for at besøge den enestående by Brugge (i Flandern). Vandre gennem de snoede gyder, som er med på UNESCOS verdens naturarvsliste, og bliv bragt tilbage til romantikken i middelalderen.
  • Dagsture
    Vest Vlaanderen har mange spændende museer heriblandt Frietmuseum (de lokale pomfritter) i Brugge og Steam Machine Museum i byen Izegem. For de yngste vil en tur i forlystelsesparken Plopsaland være i top!

Camping i det grønne

Vestflandern kan ikke kun prale af deres mange seværdigheder, men også deres varierede natur, hvor man kan køre på mountain bike, ride på pony, trekking (Huifkar), vandre og cykling. Der er masser af unikke steder, at opdage i denne region.

For familier med børn er der campingpladser i Vestflandern med pools, legeplads og underholdningsteam for de mindste.

Du kan vælge at campere i eget telt eller campingvogn, men i Vestflandern kan man på nogle campingpladser også leje ferieboliger, såsom en bungalow eller en mobil home.