Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Luxembourg i Belgien

Campingpladser i Luxembourg (Belgien) er et skønt sted for naturelskere. Den belgiske provins er rig på bjerge, grønne bakker, vilde skove og smukke floder. Så fra din campingplads og omegn kan du i fulde drag nyde naturen. Luxembourg er også fantastisk til de mere energiske campister, men så sandelig også for de campister som sætter pris på fred og ro eller det spændende byliv.

Mere information

Camping i Luxembourg: Vandre- og cykelture

Belgiske Luxembourg ligger nærmest i Ardennerne. Perfekt til skønne ferier med cykel- og vandreture. Luxembourg har smukke ruter, hvor du nemt kan vandre i timevis. Sportsentusiaster kan vandre i bjergene og cykle i den vilde natur. Luxembourg er et fantastisk sted for aktive campister.

Børn elsker også at boltre sig i naturen og lege. Der er masser af muligheder for at bo på børnevenlige campingpladser, hvor der er lidt af hvert for børnene. Luxembourg byder på campingpladser med pools, legeplader og underholdning.

Der er også stort udvalg af ferieboliger i Luxembourg. Man kan bo i en smuk mobil home eller fuldt udstyret bungalowtelt. I Luxembourg er der selvfølgelig også mulighed for at campere i eget telt eller campingvogn.

Seværdigheder fra din campingplads: Durbuy og Bastogne

Hvis du har lyst til shopping eller kulturelle oplevelser nær din campingplads så har belgiske Luxembourg mange muligheder f.eks.:

  • Medieval Durbuy
    Slap af i nærheden af din campingplads: Durbuy har masser af restauranter og cafeer med lækre menuer, eller blot vandre gennem de gamle gader i verdens mindste by.
  • Bastogne
    Bastogne er primært kendt for belejringen under 2. verdens krig. Historiske oplevelser venter på dig nær din campingplads. Bastogne er bestemt et besøg værd.

Der er naturligvis mange flere interessante besøgssteder under din ferie. Luxembourg har mange smukke byer. Besøg f.eks. også La Roche eller Saint Hubert med udgangspunkt fra din campingplads. Her i Luxembourg kan vi love dig en vidunderlig ferie!