Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Limburg i Belgien

En ferie i Limburg i Belgien er lig med glæde på campingpladsen. Limburg er garanti for en varieret campingferie pga. sit brede udbud af aktiviteter natur og kultur. Regionen har en række virkelige vidunderlige byer og smukke naturområder. Camping i belgiske Limburg er en kulturel og skøn opdagelsesrejse, der byder på masser af overraskelser!

Mere information

Seværdigheder i Belgiske Limburg

Belgiske Limburg har masser af smukke byer fyldt med seværdigheder, som Hasselt, Genk og Tongeren. Fantastisk til dagsture under dit ophold på en campingplads i Limburg.

Mange turister i denne region kan kende Hasselt fra Pukkelpop festivalen, men denne by har meget mere at byde på. Et besøg i Europas største autentiske japanske have er også en mulighed med udgangspunkt fra din campingplads. Frilandsmuseet Bokrijk i Genk kan også anbefales for alle aldre.

Tongeren er den ældste by i Belgien med en romersk fortid og masser af museer, bygninger og andre interessante ting såsom Beguine retten og Ambiorix statuen. Det er en fantastisk destination for en dagstur under dit ophold på en campingplads.

Cykel- og vandreture i Belgiske Limburg

I belgiske Limburg finder du en række smukke naturområder, hvor der venter masser af skønne oplevelser. Hvis du ønsker at tage på en dejlig vandretur eller cykeltur så er du kommet til rette sted. Der er mange skønne steder:

  • Kattevenne
    Kattevennen er porten til Limburgse Kempen. Foruden cykling, vandring og minigolf bydes der på Cosmodrome shows, hvor man kommer på en opdagelsesrejse blandt stjerne, planter og andre fænomener.
  • Kempen og Maasland
    Det nordøstlige belgiske Limburg består af Hoge Kempen, Meuse-dalen (Maasland) og Kempen-Broek. Her finder du malereiske byer beliggende langs floden Meuse og for den ultimative ferieoplevelse, kan du nyde fiskeri og svømning eller blot slappe af.
  • Hesbaye og Voeren
    Det regionale landskab ved Hesbaye og Voeren er et usædvanligt område i den sydlige del af belgiske Limburg. Regionens bakkede landskab og dets særpræg er gode grunde til at besøge det med udgangspunkt fra din campingplads.

Faciliteterne på campingpladsen

Camping i Limburg Kempen er med Civic festivalen, karneval og meget mere et godt sted at holde ferie. Du kan vælge at bo i eget telt eller campingvogn. Belgiske Limburg har også mange campingpladser, hvor man kan leje en feriebolig såsom en bungalow eller en mobil home.

Når du camperer i belgiske Limburg med hele familien, vil børnene sætte pris på, at der er pool, legeplads eller et underholdningsteam. Mange af campingpladserne har disse faciliteter.