Gå til hjemmesiden

Camping i Barcelona Spanien

Campere i nærheden af Barcelona giver stilheden fra den bjergagtige natur og aktiviteterne fra en verdensby samlet i en ferie. Beliggende i norden, direkte under Pyrenæerne, med direkte adgang til stranden ved Middelhavet, har omgivelserne alle ingredienser for en vellykket familieferie.

Læs videre

Kendemærket for campingpladser i Barcelona er at de er rummelige inddelt, med masser af grønt og skyggerige standpladser. Campingpladsen ligner næsten en park. Som afkøling er der tit en swimmingpool, og børnene behøves du ikke at holde øje med, de har det sjovt med animationsteamet! Alle campingpladser ligger ved Costa Brava og med metroen, toget eller bilen står du i en håndsomdrejning på Ramblas. Ideelt for en dagsudflugt eller til at nyde et lille måltid. Hvis du er i Barcelona på du ikke gå glip af følgende.

  • Paëlla
    Hvem der tænker på den spanske køkken, tænker på tapas og sangria, men måske også på paëlla! Denne gule safranrisret er fyldt med fisk og skaldyr, rejer, kylling og oliven og er en specialitet i mange restauranter i Barcelona. Lækker paëlla i Barcelona finder du f.eks. ved 7 Portes eller Elche.
  • Sagrada Familia
    Trækplastret i Barcelona, under konstruktion siden 1866. denne basilika, designet af Antoni Gaudí, er en af Europas største. Gaudí’s byggestil er kendemærket ved lys og farve, to elementer som er at finde såvel udvendigt som indvendigt ved basilikaen. Et besøg ved basilikaen er sikkert umagen værd, dog er det praktisk at købe entrebilletter online. Sådan kan du undgå at stå timevis i kø!
  • Palo Alto Markt
    På dette gademarked i kvarteret Sant Martí, bliver spansk kunst, mad og musik ført sammen. Et besøg på markedet er nemt at kombinere med en middags afslapning på stranden, som ligger lige om hjørnet. Eller tag nogle lækkerier med fra markedet og dyk ned i en af de pragtfulde parker i kvarteret, som f.eks. Parc del Centre del Poblenou.

Familieferie

Campering i Barcelona er ideelt med børn. bygge sandslotte på stranden eller finde dyr i en af naturparkerne kan underholde hele familien. Helt fantastisk er naturligvis PortAventura, Spanien’s største forlystelsespark, som ligger halvanden times kørsel fra Barcelona. Denne park er med forskellige temaer som f.eks. Sesame Street, Middelhav og Far West, med hver sin rutsjebane og andre attraktioner. Den er stor nok til at underholde dig i dagevis, men en dag er lige så sjovt!

På eventyr udenfor Barcelona

Under din campingferie er det godt at se lidt af det rustikke indland og fæstningsbyer i Catalonien, og ikke kun den livlige by. Da Catalonien ligger lige under Pyrenæerne, er der mange bjergagtige naturparker, hvor klipper, floder og gamle romanske byer afveksler hinanden. Hvad varmt kan anbefales er en vandretur over Montserrat bjergdele. Denne specielle klippeformation har sit navn fra sine afsavede toppe. På østsiden af bjerget ligger klosteret fra Montserrat, som i dag bliver set som pilgrimsfærd og turiststed. På udkig efter andre gode byer i området? Langs kysten finder du maleriske fæstningsbyer, som f.eks. Sitges, eller tag toget til Girona, det tager kun 40 min fra Barcelona.

Vejret

En ferie på en campingplads i Barcelona er med garanteret sol. Med et herligt middelhavsklima er det skønt hele sommeren. I maj, juni og september ligger temperaturen lidt lavere, men stadig højt nok til at en campingbyferie til Barcelona er tiltrækkende.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Barcelona Se 4 campingpladser

Camping El Garrofer

Camping El Garrofer Cat.2

Camping Resort Els Pins

Camping Resort Els Pins

Populære steder i Barcelona

Populære temaer i Barcelona