Gå til hjemmesiden

Gå ikke glip af noget, indstil en Booking alarm!

Vil du være helt sikker på at få en plads på din yndlingscampingplads i 2023, men er det endnu ikke muligt at reservere plads på den campingplads, du har udvalgt dig? Hvis du indstiller en Booking alarm, modtager du en e-mail fra os så snart campingpladsen og den boligform eller plads, som du er interesseret i, kan bookes. Mange top campingpladser bliver lynhurtigt udsolgte, så sørg for, at du er blandt de første, der ved besked!

Fordelene ved en Booking alarm:

  • Modtag en e-mail, så snart din campingplads kan bookes
  • Helt uforpligtende og uden omkostninger
  • Du kan indstille en Booking alarm for flere campingpladser

Sådan her fungerer Booking alarm:

  • Søg din yndlingscampingplads
  • Klik i kalenderen på 'Booking alarm' på den af dig ønskede ankomstdato i 2023 samt på din ønskede feriebolig/plads
  • Udfyld dine oplysninger og klik på ‘Send’
  • Du modtager en e-mail, så snart campingpladsen og den feriebolig eller plads, som du er interesseret i, kan bookes

Søg campingplads

*Betingelser
- At tilmelde dig Booking alarm er ikke det samme som at foretage en definitiv bookning. Du modtager en e-mail, så snart campingpladsen og ferieboligen/pladsen, som du er interesseret i, kan bookes.
- Denne tilmelding er fuldstændig uforpligtende, og du er ikke bundet af nogen forpligtelser.
- Din tilmelding er dog heller ikke nogen garanti for at få en plads på campingpladsen eller at kunne få din ønskede feriebolig/plads. Sørg derfor for, at du holder øje med dine e-mails, og at du booker plads, så snart dette er muligt.

På trods af at internettet gør mange ting nemmere, er der også muligt at foretage en booking via telefonen. Vores salgsteam hjælper dig rigtig gerne i kontorets åbningstider. Du kan ringe til os på telefonnummer: 0488-454245.

Det er vores forventning, at websitet med hele vores udbud for næste år, er klar i december måned. Fra dette øjeblik af kan du booke direkte, og er det ikke længere nødvendigt at indstille en Booking alarm.