Gå til hjemmesiden

Bæredygtighed

Turistsektoren er den hurtigst voksende sektor. Det gælder både omfang og betydning.

Stadig flere mennesker tager ud at rejse, og man rejser også tit både oftere og længere. Dette kan have negative, miljømæssige konsekvenser. Samtidig bliver konsumenterne også mere og mere kritiske og lægger mere fokus på kvalitet og bæredygtighed. Sunnycamp holidays er opmærksom på, at manglende forholdsregler kan gøre uigenkaldelig skade på miljøet og at kvaliteten for fremtidige turister ikke bliver beskyttet.

Dette er uacceptabelt for Sunnycamp holidays, der af denne grund ser en nødvendighed i at hjælpe til med at skabe et bæredygtigt samfund. Sunnycamp holidays stræber efter en permanent forbedring af bæredygtighedsstandarden, der trinvis vil blive forsøgt indført i alle virksomhedens aspekter. Natur og miljø er to essentielle aspekter af en vellykket ferie. Dette er helt afgørende for os som udbyder af campingferie, idet vores ferier ofte helt bogstaveligt finder sted midt i den frie natur.

Vores bæredygtighedspolitik kan deles op i følgende områder:

Almen bæredygtighed

Sunnycamp holidays vil ikke udbyde rejseprodukter eller foretage aktiviteter, der beskadiger, udpiner eller dræber mennesker, dyr, planter, naturressourcer, natur eller kultur. Produkterne må heller ikke indeholde elementer, der er i strid med gyldige lokale, nationale eller internationale aftaler eller lov- og regelsæt.

Intern bæredygtighed

Vi sorterer affald.
Printer så lidt som muligt. Papirforbruget mindskes f.eks. væsentligt ved at bestillinger, fakturaer samt voucher primært sendes pr. e-mail.
Vores udbud af campingpladser findes kun på nettet – vi trykker ikke et katalog.
I vores SunLodges (mobil homes) er bæredygtig turisme blevet tilføjet i informationsmappen, og der er forslag til, hvordan gæsten selv kan udføre dette i praksis.
Vi genbruger papir, hvorpå der er blevet forkert printet, som kladdepapir på kontoret.

Bæredygtig transport

Vi opfordrer vores gæster til under ferien, så vidt det er muligt, at gøre brug af offentlige transportmidler, når man f.eks. besøger attraktioner eller byer og seværdigheder.

Bæredygtigt produkt

Vi forbereder udarbejdelse af bæredygtighedsklausuler i de nye og nuværende kontrakter, vi indgår med campingpladserne.
Vi tilskynder, at campingpladserne bliver gjort bevidste om bæredygtig turisme og hvordan de implementerer det på campingpladsen.