Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

La Siesta Cat.1

Vis kort, beliggenhed og adresse

Allen faciliteter
Campingpladsen La Siesta ligger i Spanien på et idyllisk sted, tæt ved de pragtfulde strande ved Costa Brava, og den er godt vedligeholdt. Du mange skyggerige pladser ligger under store træer.
Denne campingplads er en ideel bestemmelse for alle aldre.
Der er noget for enhver smag: hyg dig med et parti (beach)volleyball, fodbold eller (bord)tennis, imens børnene hygger sig på den store legeplads. Efter al den aktivitet indbyder svømmeparadiset i lagunestil, til en forfriskende dukkert. Der er to swimmingpools og et børnebassin. På solterrassen er der mere end nok plads til at du kan slappe af.
Animationsteamet på campingpladsen La Siesta organiserer også forskellige sportskonkurrencer.
Hvis du vil holde dig i form, kan du gøre brug af fitnessrummet, men vil du hellere være udendørs, kan du også leje en cykel. Både i højsæsonen og lavsæsonen organiserer campingpladsen ekskursioner til Barcelona.
Området har masser at byde på. Den enorme bugt med små sandstrande er et ideelt sted at beskue den imponerende solnedgang. Den fine by Calella de Palafrugell ligger på gå-afstand. Der står der et antal bygninger i ægæisk stil. Hver dag er der et lokalt marked i nærheden. Eller du kan nyde en af de mange pragtfulde strande i området. De lange sandstrande ved L’Estartit er specielt egnet til små børn og personer med mindre svømmeerfaring.
Der er mange seværdige byer i området. Vandre gennem de smalle stræder i Tossa del Mar, her finder du små barer, restauranter og kunstateliers. Hvis du kommer til byen Pals, kommer du tilbage til middelalderen. Gerona er en komplet restaureret landsby, omkranset af en bymur. En pragtfuld, historisk by. Labyrinten af smalle stræder i det gamle jødiske kvarter, kendt som El Call, er også et besøg værd.
I højsæsonen er der aftenunderholdning og der bliver organiseret kulturelle aftener, diskotek, aftener med live musik og karaoke. I baren og i restauranten kan du nyde et lækkert måltid, en drink og hvad der tilbydes af underholdning.
Under din ferie i Spanien kan du holde kontakten til resten af verden, via internet som er tilgængeligt på hele campingpladsens terræn.
Ha’ det godt på campingpladsen La Siesta.
Læs videre
  • Har du fundet en campingplads, men skal du lige tale om det med dem derhjemme eller på arbejdet? Book blot med det samme, for du kan ændre på din bookning uden omkostninger. Se betingelserne.

Tilgængelighed

Ingen indkvartering fundet

La Siesta

Chopitea 110-120
17210 - Calella de Palafrugell
Spanien
Afstand fra Flensborg: 1.848 km

Planlæg rute

Koordinater: 41°53'50"N 3°10'57"E

Campingpladsens beliggenhed
Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Overflade
13,5 ha
Total antal standpladser
702

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

  • Hunde

    • Hunde ikke tilladt i lavsæsonen
    • Hunde ikke tilladt i højsæsonen

Senest set

Campingpladser i området