Gå til hjemmesiden

Campingplads i Tyrol i Østrig

Hvis du vælger at campere i Tyrol, så vælger du at campere i én af de smukkeste regioner i Østrig. Regionen har et betagende bjerglandskab med enorme bjergtoppe, romantiske søer og grønne enge. En campingplads er det perfekte sted, at nyde den smukke natur fra. Tyrol er en fantastisk destination for camping!

Læs videre

Campingplads i Tyrol

I Tyrol vil du få en fantastisk ferie uanset om du vælger at besøge det sommer eller vinter! Om vinteren kan du nyde skiløb i vintersportsområderne såsom Nauders, St. Anton og Gerlos.

Tyrol strækker sig over den italienske grænse til Sydtyrol, bedre kendt som Dolomitterne, et storslået område for en eventyrlig campingferie!

Aktiviteter og seværdigheder i Tyrol

Der foregår en masse spændende omkring din campingplads i Tyrol. Sørg for at besøge byen Innsbruck, nyde vandsport på én af de mange søer og vandre gennem det smukke landskab. Der er et væld af muligheder!

  • Innsbruck
    Fra din campingplads er den vigtigste by i Tyrol bestemt et besøg værd. Innsbruck har en smuk bymidte og byder på en række historiske bygninger, dejlige restauranter og butikker.
  • Vandsport
    En ferie i Tyrol et lig med sjov på vandet! Man kan vælge at nyde rafting, sejlsport eller kano eller bare nyde en svømmetur i én af områdets mange søer. Den største sø i regionen er søen Achensee.
  • Vandring
    Vandring i Tyrol er næsten helt sikkert den bedste måde at nyde områdets smukke natur på. Nationalparken Hohe Tauern er den største nationalpark i Østrig og utroligt populær blandt vandrere.

Efter en dag med aktivitet, kan du slappe af på din campingplads. Tyrol tilbyder campingpladser, hvor du kan campere med dit eget telt eller campingvogn, men hvis du ønsker mere komfort, tilbyder mange udlejning af mobil home, hytte eller bungalow.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Tyrol