Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Steiermark i Østrig

På en campingplads i Steiermark kan du slappe helt af! Her camperer man i Østrigs grønne hjerte. Man kan i fulde drag nyde naturen og den autentiske østrigske livsstil. Hvis man er til kulturelle oplevelser, venter der her mange kulturelle seværdigheder. Man bør besøge hovedstaden i Graz eller en af de mange små historiske landsbyer, der er i området.

Læs videre

Campingplads i Steiermark: Her er masser at foretage sig

På campingpladser i Steiermark er der meget man kan foretage sig. Mange campingpladser har pools, legepladser og underholdning. Dine børn vil ikke kede sig på campingpladsen. Steiermark er perfekt egnet til en vidunderlig familieferie!

Oplev den nye form for luksus camping i Steiermark: Glamping! Østrig tilbyder dig luksusindkvartering og her kan du leje en smuk mobil home. På en campingplads i Steiermark kan du bo i en stilfuld og komfortabel SunLodge. Du kan naturligvis også bo i eget telt eller campingvogn.

I og omkring din campingplads

En afslappende dag på campingpladsen er naturligvis vidunderlig. Men der er masser af ting at give sig til og opleve i nærheden af din campingplads. Steiermark tilbyder forskellige former for underholdende aktiviteter.

  • Sports tips
    Det bjergrige landskab er perfekt til vandre- og cykelture. Hvis du kan lide ekstreme udfordringer så er der mulighed for rapelling eller paragliding! Området byder også på mange vandsportsaktiviteter såsom rafting og kajaksejlads.
  • Oplev byen Graz
    Fra din campingplads under din campingferie i Steiermark skal du ikke gå glip af et besøg i regionens hovedstad. Graz har det største middelalderlige centrum i Centraleuropa, hvor du kan besøge masser af museer og historiske bygninger.

Der er naturligvis mange flere smukke steder, som du kan besøge på din ferie i Steiermark. Dem, der søger eventyr er kommet til rette sted, men er man til skøn natur, vil man også få en fantastisk ferie her!