Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Kärnten i Østrig

En ferie på en campingplads i Kärnten er en du aldrig vil glemme! Campingpladser i Kärnten i den sydlige del af Østrig er omgivet af smuk natur. Det er vidunderligt at campere i dette bjergrige område om sommeren. I denne region ved de vidunderlige søer og skønne område, er der nok at give sig til for både ung som gammel.

Læs videre

Campingplads i Kärnten: Natur og kultur

Camping i Kärnten er perfekt for dem, der søger fred og ro og ønsker at nyde landskabet fra deres campingplads. Kärnten er en fantastisk destination for vandre- og cykelture. Du kan vælge mellem utallige ruter gennem det fortryllende bjerglandskab.

vis du ønsker en kulturel oplevelse på en dagstur til en by i nærheden af din campingplads så byder Kärnten på to store byer: Klagenfurt og Villach. Klagenfurt er hovedstaden og også den største by i Kärnten. I denne gamle by øst for Worthersee kan man besøge masser af museer og slotte. Den smukke bjergby Villach er en by fuld af historie og kultur. Begge byer kan stærkt anbefales!

Vandsjov i Kärnten

Vansportselskere vil kunne nyde mange forskellige vandsportsaktiviteter ved de mange søer, når man opholder sig på campingpladserne i Kärnten. Heriblandt de mindre søer såsom Worthersee, Faaker See og Millstätter See. Denne region har også et par større søer, som er meget populære:

  • Weissensee
    Weissensee ligger ved floden af Gailtaler alperne. Der er masser at foretage sig omkring søen, som er kendt for ”The Alternative Eleven City Races” (200 km skøjteløb). Du kan også dykke her!
  • Ossiacher See
    Ossiacher See er en sø ved den lille by Ossiacher. Den smukke sø, med sit dyb blå vand og en oase af ro. Her kan man tage på vidunderlige vandre- og cykelture.
  • Presseggersee
    Presseggersee er en af de varmeste søer i Østrig. Her finder du smukke sandstrande og græsklædte steder, hvor du kan ligge i solen.

Det behagelige sommerklima betyder, at vand temperaturen i søerne er yderste behageligt at bade i. På din campingplads kan du også nyde masser af vandsjov. Mange af campingpladserne i Kärnten har pools så det er ideelt for børn.