Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Veszprém i Ungarn

Campingpladser i Veszprem er ideelt til en ferie med hele familien. Ikke kun din campingplads men hele regionen har masser at byde på for dine børn. Man kan opleve mange smukke seværdigheder i nærheden af din campingplads. Veszprém er et vidunderligt område for besøg på slotte og fæstninger. Man kan dog også slappe af i en spa.

Læs videre

Camping i Veszprém: Familieferie ved en sø

Camping i Veszprém betyder ophold ved Balaton søen. I dette område bor man næsten altid i nærheden af eller endda meget tæt på denne behagelige varme sø. Man kan vælge at bo i eget telt eller campingvogn på campingpladsen. I Veszprém kan man dog også leje en charmende bungalow eller mobil home.

Mange campingpladser i Veszprém byder på pools med rutsjebaner, legepladser og boldbaner. Måske ønsker du at tage dine børn med på en udflugt. De vil få en god oplevelser i Kittenberger Zoo én af de zoologiske haver i Ungarn.

Udflugtsmål fra din campingplads: Balatonfüred, Balatonalmádi og Tihany

I løbet af din ferie i Veszprém vil du naturligvis kunne nyde den varme sol og den vidunderlige sø. Men du kan også planlægge interessante udflugter til steder som disse:

  • Balatonfüred Spa
    Denne by er verdenskendt som kursted selv romerne kendte til de varme kilder. Kom hertil for at få et afveksling fra campingpladsen. Balatonfüred har mange attraktioner især i György-tér området (Spa).
  • Maleriske Balatonalmádi
    Her finder du alt indenfor gåafstand: Butikker, restauranter og særlige attraktioner. En oplagt mulighed for lidt afveksling væk fra din campingplads. Balatonalmádi har mange hyggelige gamle huse og en havn.
  • Tihany
    Dette maleriske sted på spidsen af halvøen tilbyder udsigt over hele landskabet. Der er en betagende udsigt over Balaton søen fra klostrets have: et must at besøge.

Tag på smukke vandre- eller cykelture med din campingplads som udgangspunkt. Ruter tager dig forbi slotte og fæstninger, som er rig på historie. Efter en dag med vandretur har du naturligvis brug for afslapning. De mange termiske bade i Veszprém tilbyder lindring.