Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Prag i Tjekkiet

Campingpladser i Prag kan stærkt anbefales til dem, der elsker udflugter til en spændende by. Prag er én af de smukkeste byer i Europa og kan prale af tårne, slotte, kirker og hyggelige torve. Hvorfor ikke kombinere disse seværdigheder med afslapning og vælge en campingplads omgivet af et smukt grønt landskab? Som du vil opdage så lever Prag op til sig øgenavn ”Den gyldne by”.

Læs videre

Campingplads i Prag: camping i en storby

Historien om ”byen med de hundrede tårne” kan spore sine rødder tusinde af år tilbage i tiden, så forestil dig de fantastiske ting, man her kan opleve. En campingplads i Prag er også det perfekte sted for en aktiv ferie:

  • Vandring og cykling
    Floden Moldau danner den perfekte cykelrute. Prag er også omgivet af smuk natur, som er ideel til vandreture. Byen Prag byder også på nogle fantastiske vandreruter.
  • Prags omegn – Böhmerwald
    Böhmerwald er en lav bjergkæde beliggende på grænsen til Østrig, Tyskland og Tjekkiet. Den kan med udgangspunkt fra din campingplads stærkt anbefales at besøge. Bøhmen er den tjekkiste region, hvor det meste af skoven er placeret.

Campingpladser i Prag giver masser af muligheder for nydelse og afslapning. Slap af med en bog uden for dit telt eller campingvogn mens dine børn hygger sig. Campingpladser i Prag har typisk pool, sportsareal og legeområder.

Seværdigheder i Prag

Den storslåede tjekkiske hovedstad byder sine besøgende på et væld af seværdigheder. Prag har en gammel bymidte med rådhusplads med et astronomisk ur, museer og aktiviteter, så man kan få afdækket byens historie.

Sørg for at besøge Prag Slot, den største lukkede slotspark i verden, den berømte Saint Vitus Katedral, Karlsbroen og Wenzelspladsen. Hvis du har lyst til at spise ude under din campingferie er Prag en ægte perle. Når det kommer til kulinariske smagsoplevelser så byder Prag på et væld af cafeer og restauranter.

Prag har kultur i overflod, men der er også mange andre spændende ting for børnefamilien. F.eks. et besøg i zoologisk have.