Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Glamping

Luksus (glamping) er den nye trend, når det kommer til camping. Et hotels komfort kombineret med de naturlige omgivelser og det frie campingliv.

Under jeres luksuriøse ferie vil I bo i et fuldt udstyret luksus telt (lodge telt) oeller en skøn og luksuriøs mobil homeI vil campere i flot stil med alle bekvemmeligheder.

Sunnycamp holidays har udviklet ferieboligen SunLodge til opfyldelsen af en rigtig luksus ferie: Eventyrlige lodge telte (Jungle og Safari telte), luksuriøse mobil homes (Redwood, Maple og Aspen), og for dem, der ønsker endnu mere luksus og skøn design; RoyalLodge.

Læs videre

Glamping i et luksuriøst lodge telt eller mobil home

Camping er kun luksuriøst i en SunLodge. Derfor er alle vore logde telte og mobil homes luksuriøst og stilfuldt indrettet. Alle SunLogde ferieboliger har deres egne toiletfaciliteter (undtagen SunLodge Jungle), et fuldt udstyret køkken, ekstra store senge og komfortable træmøbler.

Hvor finder I luksus campingpladser?

En udvalgt gruppe af skønne campingpladser er blevet omdannet til ægte ”luksus campingpladser”. Vi har installeret vore ferieboliger på en række unikke steder i Europa, og antallet stiger år for år. I finder vore ferieboliger i følgende regioner.

  • Frankrig – luksus i det syd-Frankrig og Middelhavet
  • Østrig – luksus i Steiermark
  • Kroatien – luksus i Istrien og ved Adriaterhavskysten
  • Holland - luksus i Overrijssel og Noord-Brabant
  • Italien – glamping ved Gardasøen, Middelhavet, Adriaterhavet og på Sardinien
  • Luxembourg - luksus i Luxembourg
  • Spanien - luksus i Costa Dorada

Disse luksuriøse campingpladser udmærker sig ved deres dejlige omgivelser og gode faciliteter. ”Luksus campingpladserne” finder du først og fremmest i de populære ferieområder, hvor der venter jer masser af oplevelser i de omkringliggende områder.

Oplev det selv! Luksus camping. Uanset om I tager på ”luksusferie” i Frankrig, Italien eller andre steder vil I bliver udstyret med alle former for komfort, og I kan campere bekvemt og luksuriøst i en Sunnycamp holidays SunLodge!

Hvis I ønsker flere oplysninger om de forskellige typer SunLodges, kan I via det særlige 360 graders ikon se ind i et lodge telt eller luksus mobil home på vores SunLodge side!

Se campingpladser

Populære regioner