Gå til hjemmesiden

Camping El Pla de Mar 

Camping El Pla de Mar 

En aktiv campingferie med børnene!

Leder du efter et feriemål, hvor børnene kan boltre sig efter hjertens lyst? Så er denne campingplads nær det Baleariske Hav et fremragende valg! Her finder du to swimmingpools (med jacuzzier!), en stor sportsplads og en sjov legeplads til de små. I højsæsonen sørger animationsteamet fra Mini Pla Club for, at børnene aldrig keder sig. Camping El Pla de Mar er også det perfekte udgangspunkt for udflugter med hele familien. Hvad med for eksempel et besøg i en stor vandpark?

Smuk beliggenhed ved det Baleariske Hav

Denne campingplads ligger i Malgrat de Mar, i provinsen Catalonien og tæt på Costa Brava. Området har meget at byde på. For eksempel finder du smukke stykker natur, hvor du kan vandre og køre mountainbike. Stranden er inden for gåafstand fra campingpladsen, med hyggelige strandbarer, hvor du kan nyde solen. Ældre børn vil have stor fornøjelse af hoppeborge i Playa Aquapark. På selve campingpladsen er der også masser af plads til vandsjov. Der er et lillebørnsbassin og et stort swimmingpool med vandfald og 2 jacuzzier.

Masser af sjove aktiviteter på selve campingpladsen

Camping El Pla de Mar tilbyder mere end bare swimmingpools. I juli og august er der et animationsteam, Mini Pla Club, som sørger for, at dine børn helt sikkert vil have det sjovt! Resten af året er Mini Pla Club der i weekender og på helligdage. Der er også et specielt tilpasset sanitetsområde til babyer på campingpladsen.

På selve campingpladsen finder du en hyggelig restaurant med overkommelige menuer for hele familien. Takket være den rummelige udendørs terrasse kan du endda nyde den spanske sol, mens du spiser. Foretrækker du at lave mad selv? Så er der også et supermarked på campingpladsen, sammen med Wi-Fi, rummelige campingpladser med stikkontakter og et praktisk vaskeri.

Nyd det smukke område

Camping El Pla de Mar er et fantastisk udgangspunkt for eventyrlige ture. Vil du tage børnene med til en imponerende vandpark? Så er Marineland Catalunya i Palafolls et godt valg, med rutsjebaner, swimmingpools og delfinshows. Waterworld i Lloret de Mar er heller ikke langt væk. Cykling og vandring er muligt i det smukke natur i Maresme. Og har du altid ønsket at udforske Barcelona? Så er det godt at vide, at Cataloniens hovedstad kun ligger 60 kilometer væk.
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Camping El Pla de Mar

Avda. Pomareda s/n
08380 - Malgrat de Mar
Spanien
Afstand fra Flensborg: 1.866 km

Planlæg rute

Koordinater: 41°38'50"N 2°45'55"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Åbningsperiode
01-04-2024 til 31-10-2024
Overflade
4,2 ha
Total antal standpladser
345

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området