Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Zala i Ungarn

Campingpladser i Zala er primært beliggende i nærheden af Balaton søen. Alle aldre er godt underholdt på campingpladsen. Zala har en overflod af kultur og masser af vand til fritidsaktiviteter. Floden Zala og de termiske kilder er tæt på din campingplads. F.eks. Hévíz: denne lille by har verdensstørste termiske sø. Et godt sted at dyrke alle former for vandsport.

Læs videre

Campingplads i Zala: Sporty og afslappet

Ved Balaton søen vil dine børn nyde det på campingpladsen. Campingpladserne i Zala har ofte pool, en sjov legeplads og sportsplads. Man kan også nyde naturen omkring campingpladsen i Zala.

Mens dine børn hygger sig, kan du slappe af i dit telt eller campingvogn. I denne region kan du også leje en charmerende hytte, mobil home eller bungalow på campingpladsen. Zala byder på skøn natur og man befinder sig midt i den.

Kultur i nærheden af din campingplads: Keszthely og Zalaegerszeg

Udover at nyde søen og floden, kan du slappe af i en fornøjelig spa i nærheden af din campingplads. Héviz har den største termiske sø i verden så man må ikke gå glip af et besøg til denne lille by! Andre interessante byer at besøge på din ferie i Zala:

  • Historiske Keszthely
    Keszthely har museum Balaton, som er fyldt med interessante oplysninger om regionen. Det kan anbefales, som et besøg tæt på din campingplads. Keszthely er også kendt for sit flotte slot; Festetics Palace.
  • Kulturel by Zalaegerszeg
    I hovedstaden Zala er man i en helt verden end livet på campingpladsen. Zalaegerszeg er ikke kun en god shoppping destination, men har også mange museer og historiske torve. Børnene vil hygge sig i Aqua Park!

Som det fremgår så er der meget at opleve i og omkring din campingplads. Zala er en smuk ungarsk region, der giver garanti for en god ferie

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Zala Se 1 campingpladser

Populære steder i Zala

Populære temaer i Zala