Gå til hjemmesiden

Man.-fre. 08.30 – 20.00 | Lør. 09.00 – 16.30 +45 (0) 78 77 33 82

Campingpladser i Somogy i Ungarn

Campingpladser i Somogy er en oase af fred og en kilde til glæde. Oplev alle facetter af ungarsk kultur i nærheden af din campingplads. Somogy giver dig mulighed for at opdage alle sider af landet. Smag den ægte ungarske gullasch og de lækre lokale vine. Landskabet, som er fyldt med store skovområder og bølgende bakker vil fuldende din ferie i Somogy.

Læs videre

Campingplads i Somogy: Afslapning ved søen

Din campingplads i Somogy er et ideelt udgangspunkt for at tilbringe en dag med afslapning ved Balaton søen. Somogy ligger på den sydlige bred af denne berømte ungarske sø. Du kan tilbringe skønne dage med badning i vidunderligt varmt sommer vand.

Camping i Somogy er også sjovt for dine børn. Campingpladserne har ofte legepladser og sportsbaner. Beliggenheden tæt på søen betyder at badning altid er en mulighed i nærheden af din campingplads. Somogy giver dig mulighed for camping i eget telt eller campingvogn eller du kan leje en bungalow eller en mobil home.

Dagsture fra din campingplads: Siofok, Zamárdi og Tab

I nærheden af din campingplads kan du tage på vidunderlige vandreture gennem det bakkende landskab og de store skovområder og tilbringe solrige dage ved søen. Somogy har smukke landsbyer og vi kan nævne nogle byer, der bestemt er værd at besøge:

  • Badebyen Siofok
    Siofok er den største badeby ved Balaton søen, som vi absolut anbefaler, at du besøger fra din campingplads. Siofok er en stor shopping by, der byder på mange smukke museer og en vidunderlig promenade.
  • Travle Zamardi
    Denne by ligger ved siden af Siofok og er også et oplagt valg til en by oplevelse fra din campingplads. Zamárdi har et travlt byliv og en smuk arkitektur.
  • Historiske Tab
    Hvis du har lyst til at komme lidt væk fra din campingplads for en dag, så kan du tage til historiske Tab. En historie, hvor kirker og museer spiller en vigtig rolle.

Hovedstaden i Somogy, Kaposvar, er også et dejligt sted at besøge på din ferie. Denne kosmopolitiske by kan findes i nærheden af din campingplads i Somogy. Campingpladserne er primært beliggende inden for en times kørsel fra den smukke ungarske hovedstad Budapest!

Populære campingpladser Somogy Se 2 campingpladser

Populære steder i Somogy

Populære temaer i Somogy