Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Slesvig-Holsten i Tyskland

En campingplads i Slesvig-Holsten, den nordligste delstat i Tyskland, er lig med total afslapning. Da delstaten både ligger ud til Vesterhavet og Østersøen er en campingplads her en ideel feriebase for vandsports interesserede.

Læs videre

Campingplads i Slesvig-Holsten: Vandsjov for alle!

Mulighederne for vandsport omkring din campingplads er uendelige. Slesvig-Holsten har ideelle betingelser for sejlads og windsurfing. Hvis vejret tillader det, kan du spille beachvolley eller du kan ride, prøve kræfter på en golfbane, spille tennis eller dykke. Slesvig-Holsten er oplagt for hele familien, der er på udkig efter en badeferie.

For børn er en ferie i Slesvig-Holsten én lang fest! Der er ingen ende på sjove seværdigheder langs de to kyster. Vi kan nævne Meereszentrum Fehmarn, Tysklands største saltvandsakvarium på en ø lige nedenfor Danmark.

Der er mere vandsjov på din campingplads. Campingpladserne i Slesvig-Holsten har ofte deres egen pool og et underholdningsteam for dine børn. Et godt alternativ til en standplads på en campingplads i Slesvig-Holsten er, at du kan leje en skøn bungalow eller mobil home.

Dagsture fra din campingplads

Denne nordlige del af Tyskland har mange smukke steder, som du let kan komme til fra din campingplads. Hamborg, Kiel og Lübeck er berømte byer med gode muligheder for afslapning og oplevelser.

 • Hamborg
  Når du campere i Slesvig-Holsten så er det oplagt at tage på en dagstur til den pulserende by Hamborg. Denne by har så meget at byde på – historiske seværdigheder, den enorme havn og den berømte gade Reeperbahn – at opleve det hele vil være muligt. Et godt sted at besøge med børn er miniature landet.
 • Kiel
  Mens du opholder dig på campingpladsen må du ikke gå glip af et besøg i denne by. Kiel er ikke kun en stor havn, men også en velkendt sejler by. Her afholdes hvert år verdens største regatta.
 • Lübeck
  En tur til Lübeck under dit ophold på campingpladsen er det hele værd. Lübeck var i gamle dage et vigtigt medlem af Hanseforbundet. Lübecks vidunderlige gamle bydel er intakt bevaret. Besøg Buddenbrookhaus (et museum om den store tyske forfatter Thomas Mann) og besøg Schiffergesellschaft (den gamle søfartsklub, nu en restaurant) og opdag Hanseforbundets hemmeligheder og fremstilling af labskovs. Og glem ikke det historiske rådhus (Rathaus) og Holstentor (den gamle port).
 • Femern
  Porten til Skandinavien. Det tager ca. en halv time med færge at komme til Danmark. Femern er en perfekt destination for den sporty campist og tilbyder noget for enhver smag. Her kan du dyrke alle former for vandsport og besøge Burg, som er øens hovedstad.

Så man kan endda tage en dag til Danmark, under sin ferie på en campingplads. Slesvig-Holsten er et skønt feriemål med mange seværdigheder.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Slesvig-Holsten Se 1 campingpladser

Populære steder i Slesvig-Holsten

Populære temaer i Slesvig-Holsten