Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Mecklenburg Lake District i Tyskland

Campingpladser i Mecklenburg Lake District (Mecklenburgische Seenplatte) er perfekt til sporty campister og naturelskere. I særdeleshed er kano ideelt i denne tyske delstat Meckelenburg-Vorpommern, som har utallige søer og uspoleret natur.

Læs videre

Campingplads ved Mecklenburgische Seenplatte: Masser af vandsjov

Campingpladser i Mecklenburg-Vorpommern er ofte beliggende ved vandet. Dette er ikke overraskende, da kanoen betragtes som et egentligt transportmiddel ved Mecklenburgische Seenplatte. Under dit ophold på en campingplads kan du tage på smukke kanoture. Mecklenburg søerne har også mange skove, som kan gøre din kanotur til det sande eventyr.

Børn elsker som bekendt at lege og det er der taget højde for på campingpladsen. Mecklenburgische Seenplatte tilbyder en bred vifte af sportsgrene såsom mountainbike, beachvolley, bueskydning og svømning. På campingpladsen arrangeres der ofte underholdningsaktiviteter for de mindre børn. Camping i denne naturskønne region byder således på noget for alle.

Udflugter fra din campingplads

Under din ferie ved Mecklenburgische Seenplatte er der masser af skøn natur. Men hvis du ønsker en sjov dagstur gerne med et kulturelt indslag, er der mange dejlige byer i Mekleburg-Vorpommern og i nærheden af din campingplads.:

  • Demmin
    Denne lille hansestadt byder på et væld af gamle bygninger, der vil glæde dig. Byen er også kendt som en sand ”musik by”. Demmin fortjener helt sikkert denne titel med sine syv koncertsale.
  • Waren
    Waren er en charmerende by beliggende ved søen Müritz. Søen er stedet, hvor der afholdes en lang række sjove aktiviteter for byen. Der er bl.a. Müritzfest, som er en traditionel byfest, der afholdes i juli og i august kan du opleve svømmekonkurrence i søen.
  • Neubrandenburg
    ”Byen med de 4 tårne” er opkaldt efter sine gamle bymure og de fire porte. Så et besøg i Neubrandenburg er oplagt.

Mecklenburg søerne er beliggende ca. en halv times kørsel fra Berlin. Du bør ikke gå glip af at besøge området under din ferie på en campingplads ved Mecklenburgische Seenplatte. Den forholdsvise korte afstand til Berlin gør det oplagt at tage på en dagsudflugt dertil.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Mecklenburg Lake District Se 1 campingpladser

Populære temaer i Mecklenburg Lake District