Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Altmühltal i Tyskland

En campingplads i Altmühltal vil byde dig velkommen til det største naturreservat i Tyskland. Denne dal langs den snoede flot Altmühl, der dominerer hele området, er et fantastisk ferieland og har nogle fine campingpladser. Altmühltal er også perfekt til aktive campister: Du kan tage på vandreture, cykle, ro kano og meget mere. Altmühltal er en fantastisk feriedestination.

Læs videre

Campingplads i Altmühltal: Kanosejlads, cykel- og vandreture

Denne yndede nationalpark er beliggende i hjertet af Bayern i det sydlige Tyskland. Det er en region for naturelskere. Der er ikke noget skønnere end at tage på en lang cykel- eller vandretur gennem disse grønne enge og ned til bredden af Altmühl.

Der er et væld af andre udendørs aktiviteter i Altmühltal. Udover vandreture og cykling er regionen yderst populær for ture med kajak og kano. I Flusschhwimmbad (flodpool) i Ornabu eller i Altmühlsee vil du kunne nyde at svømme.

Altmühltal er også en fremragende feriedestination, hvis du rejser med børn. Oplagte dagsudflugter med børn er skattejagt i Steinbruch eller et besøg på Bauernhofmuseum (landbrugsmuseum).

Byer i nærheden af din campingplads, som kan anbefales at besøge er Nürnberg og Ingolstadt

Også i denne del af det centrale Bayern finder du mange kulturelle oplevelser nær din campingplads. Altmühltal er tæt på nogle byer, der byder på autentisk bayersk kultur. Her er blot nævnt to:

  • Nürnberg
    Nürnberg har en spændende fortid bag sig. Der er stadig levn fra metalindustrien, som havde fremgang fra slutningen af middelalderen og frem til slutningen af Anden Verdenskrig. De smukke gamle bygninger, museer og mange butikker gør Nürnberg til en attraktiv by.
  • Ingolstadt
    Hvis du har lyst til at springe madlavningen på din campingplads over så har Ingolstadt mange restauranter af god kvalitet. Gå ned til bredden af Donau og du har en smuk udsigt over byen og dens tårnhøje bygninger såsom Kreuztor og Moritzkirche.

Så det er ikke noget problem at finde kulturelle oplevelser nær din campingplads! Altmühltal er også hjemsted for en række imponerende slotte, romerske ruiner og mergel stenbrud: I stenbruddene findes fossiler og man kan endda gå på jagt i dinosaurenes fodspor! Det er en oplevelse for alle aldre at campere i Altmühltal.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Altmühltal Se 1 campingpladser

Populære temaer i Altmühltal