Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Sicilien i Italien

Campingpladser på Sicilien er bekvemt placeret tæt på mange seværdigheder og for natur- og kulturelskere er Sicilien den perfekte italienske ø. De forskellige folkeslag, som gennem tiderne har erobret øen har alle sat deres præg på øen. Uanset om du er til sol, hav og sand eller en aktiv ferie så vil Sicilien ikke skuffe dig – det er en ø for næsten enhver campingferie.

Mere information

Campingplads på Sicilien: afslapning og skøn natur

Den italienske ø Sicilien er spækket med oplevelser og nydelse. Sicilianerne er fanatiske fodboldfan og elsker deres egen mad – pizza og pasta naturligvis! Du kan nyde et udvalg af andre sportsgrene tæt på din campingplads og tage på skønne vandre- og cykelture og opleve den smukke natur Sicilien kan prale af.

På alle campingpladser på Sicilien kan du medbringe dit eget telt, campingvogn eller autocamper. På mange campingpladser kan du også leje en mobil home. Med tre lufthavne er det let at komme hertil og dermed mulighed for at bo lidt mere luksuriøst. Slap af ved poolen på din campingplads på Sicilien.

Seværdigheder på Sicilien

Her er et væld af kunst, historie og arkæologiske vidundere i nærheden af din campingplads på Sicilien og landskabet er simpelthen betagende.

  • Kulturel smeltedigel
    Du vil finde monumenter fra en række forskellige kulturer lige uden for din campingplads. Sicilien er blevet påvirket af romerne, araberne, vikingerne og forskellige andre folkeslag, som alle har sat deres præg på øen. I Selinunte og Agrigento møder du et væld af kulturelle oplevelser herunder storslåede templer og teatre.
  • Etna
    Etna er den største og højeste aktive vulkan i Europa og selvom den stadig er aktiv arrangeres der udflugter til toppen, hvor du kan se og opleve lavahuler. På Sicilien er der endda en campingplads der ligger umiddelbart ved siden af vulkanen.
  • Byer på Sicilien
    Sicilien er det perfekte udflugtsmål og de forskellige byer på øen tilbyder talrige seværdigheder i nærheden af din campingplads. Palermo her en stor havn og en række museer og katedraler. Andre interessante byer omfatter Cefalu, Catania og Siracusa.

Klimaet på Sicilien

Middelhavsklimaet på Sicilien er perfekt til en badeferie. I sommermånederne er der en behagelig varme på øen takket være den varme vind fra Sahara. Sicilien har en række bugter, sandstrande og stenstrande, hvor du kan nyde solen og køle af i vandet.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Sicilien Se 3 campingpladser

Populære regioner i Sicilien

Populære temaer i Sicilien