Gå til hjemmesiden

Man.-fre. 09.00 – 15.00 |  +45 (0) 78 77 33 82

Spina Camping Village ****

Vis kort, beliggenhed og adresse

Allen faciliteter
Beregn pris...
Fra 1.194 kr
Book nu Bevar som favorit
Spina Camping Village er en ferieby på et specielt sted ved Riviera Adriatica, den italienske østkyst ved Adriaterhavet. Campingpladser råder da også over en privat strand! Campingpladsen Spina ligger midt i en af de bedste og mest varierede badebyer i Italien: Lido di Spina. Du camperer på campingpladsen Spina på en smal klint mellem havet og det enorme indlandshav Valli de Comacchio.
På trods af al luksus og komfortable faciliteter på og rundt om campingterrænet, opholder du dig i perfekt harmoni med naturlandskabet på campingpladsen Spina. Parco del Delta som strækker sig snesevis af kilometer bag havet, er et af flotteste reservater i Europa, hvor sjældne fuglesorter overvintrer, bl.a. lyserøde flamingoer.
Ved denne campingplads i Italien er det iøjnfaldende at der er givet meget hensyn til miljøet. Campingpladsen Spina deltager i store miljøbeskyttelsesprojekter, og har diverse godkendelsesmærker og kvalitetslabels.
Campingpladsen Spina er et pragtfuldt sted for naturelskere som ønsker en aktiv ferie ved stranden, og elsker afslapning. For dem som ønsker at gøre brug af det, er der alle faciliteter på campingpladsen Spina: en flot swimmingpool, fitnessrum, wellness, talrige sportsbaner, beachvolley og en privat strand. Restauranten er også helt speciel, med bl.a. biologiske og light produkter og selv en wellnessmenu!
I nærheden af campingpladsen Spina: Ravenna med sine basilikaer og smukke byzantinske mosaikker. Ferrara, et monument fra den italienske renæssance. Faenza, kendt for sin keramik og naturligvis: Venedig med sin unikke atmosfære!
Lige nord for campingpladsen Spina ligger byen Comacchio med sine kanaler og den berømte bro Treponti. Imellem Ravenna og Cervia ligger forlystelsesparken Mirabilandia, en af de største temaparker i Europa.
Siden 2014 råder Spina Camping Village over en pragtfuld vandpark, gradvist dalende fra 0 til 60 cm. Derved kan børn i alle aldre roligt lege og forældrene slappe af på kanten af swimmingpoolen mens de holder øje. Ligesom hvis du var på en ægte strand. Der tilbydes diverse wellness faciliteter til de lidt ældre, og fantastiske faciliteter til børnene.
Læs videre
 • gratis annullering indtil 31. december 2017
 • foretag ændringer uden omkostninger indtil 31. marts 2018

Vent venligst et øjeblik.

Book og betal sikkert
Desværre, noget er gået galt i kontrollen for tilgængeligheden. Prøv venligst senere.

Mobil home Green - Lido degli Estensi

       
Mobilhomet Green – Lido degli Estensi ligger i en skyggerig del af campingpladsen. Dette luksuriøse mobilhome har et areal på 32 m2, og er egnet til maksimum 7 personer. Der er to soveværelser, et med en dobbeltseng og et med tre enkeltsenge. Den rummelig stue har en sidde/spisekrog, hvor sofaen kan laves om til en seng til 2 personer. Derudover er der aircondition og fjernsyn. Det moderne køkken har bl.a. mikrobølgeovn og køleskab med frysedel. Der er et badeværelse med bruser og håndvask. Separat toilet. Der er havemøbler på den overdækkede terrasse. Du kan parkere tæt på boligen.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Mobil home Beach Superior

       
Et mobilhome på 32m2 til 4 personer, maksimum 7 personer. Inddeling: 1 soveværelse med 3 enkeltsenge, 1 soveværelse med dobbeltseng, en rummelig stue udstyret med et køkken, aircondition, tv, mikroovn, køleskab med frysedel, sovesofa med 2 pladser, 2 badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer, veranda på 18m2 med bord og stole. Der er en parkeringsplads tæt ved boligen.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • Telt inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Bungalowtelt Rent-a-Tent Red

       
Dette moderne, rummelige og komplet indrettet villatelt, er egnet til 3-4 personer, og har et areal på 25m2. Villateltet har 3 sovekabiner og en rummelig opholdsdel. De komfortable fjedersenge er udstyret med gode madrasser. Du behøves kun at sørge for puder og sengetøj.
Inkluderet i prisen
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Maxi Caravan Beach Porto Garibaldi

       
Mobilhome til 6 personer med fire senge, fordelt over to soveværelser og to sovepladser i stuen. Mobilhomet på 28m2 råder over to badeværelser med bruser, håndvask og toilet. Stuen med hjørnekøkken er udstyret med køkkengrej, mikroovn, køleskab, håndvask, bord, stole og to sovepladser. Der er fjernsyn og aircondition. Terrasse på 12m2 med bord og stole. Parkeringsplads til bilen. På stranden har du 1 liggestol og 1 parasol.

Dette mobilhome er beliggende i den nordlige del af campingpladsen. Denne del befinder sig komplet mellem og under fyrretræerne på Spina Camping Village.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Mobil home Beach Comacchio (6)

       
Mobilhome til 4 personer, maksimum 6 personer (2 ekstra sovepladser i stuen). En præfabrikeret bolig på 28 m2 med to soveværelser og to badeværelser. Stue med kogehjørne udstyret med køkkengrej, køleskab, håndvask, bord, stole og to sovepladser. Aircondition/varme, tilslutning til satellit tv. En terrasse på 12 m2 med bord og stole. Parkeringsplads til bilen. På stranden har du 1 liggestol og 1 parasol.
Beliggende i den nordlige del af campingpladsen, tæt ved skovkanten ved Spinasøen og ved siden af vejen som løber ned til stranden. Denne del højrer til grantræsskoven.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Mobil home Comacchio (dog allowed)

       
Mobilhome for 4 personer, maksimum 6 personer (2 ekstra sovepladser i stuen). Et mobilhome på 28 m² med to soveværelser (1 med dobbeltseng og 1 med 3 enkeltsenge) og to badeværelser med bruser, håndvask og toilet. Stue med kogekrog udstyret med køkkengrej, køleskab, vask, bord, stole og 2 sovepladser. aircondition/varme og tv. Veranda på 18 m² med bord og stole. Parkeringsplads til bilen. På stranden har du 1 liggestol og 1 parasol.
Hunde er tilladt.
Denne bolig er beliggende på nordsiden af campingpladsen, tæt ved skovranden ved Spinameer og ved siden af vejen som går til stranden. Denne del befinder sig under fyrretræsskove.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Maxi Caravan Porto Garibaldi (dog allowed)

       
Mobilhomet Prestige er egnet for 4-6 personer, hunde er tilladt. Inddeling: et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, en rummelig stue med køkken, aircondition, tv, mikroovn, køleskab med frysedel, sovesofa for 2 personer. To badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer. Veranda (18 m²) med bord og stole, parkeringsplads til bilen er tæt ved boligen.
Mobilhomet er beliggende på nordsiden af campingpladsen. Denne del befinder sig helt mellem og under fyrretræsskovene på Spina Camping Village.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Top Hytte Lido di Pomposa

       
I den nordlige del af campingpladsen ligger Top Chalet Lido di Pomposa skønt i skyggen fra grantræerne. En hytte på 50 m2 og egnet til maksimum fem personer. Der er to soveværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Soveværelset med dobbeltsengen har direkte adgang til et badeværelse med bruser og håndvask. Det andet badeværelse er forsynet med bruser og håndvask. Den rummelige stue har bord, stole og en sovesofa til 1 persone. Køkkenet er moderne indrettet, og er bl.a. forsynet med et køleskab. Derudover er der aircondition, fjersyn og varme. Der er havemøbler på verandaen. Du kan parkere tæt ved boligen.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Plads (dog not allowed)

       
Standpladserne (80 m2) er meget rummelige. De ligger, lige som faciliteterne, i pragtfuld harmoni med den omkransende natur.
De er udrustet med vand- og elektricitettilslutning. Skyggerige pladser, hvor du kan parkere bilen tæt på. Hunde er ikke tilladt.
Inkluderet i prisen
 • Bil inkludere
 • Strøm inkludere
 • Strøm (A) 04
 • Telt of campingvogn/camper inkludere

Bungalow Villetta Beach - Ravenna

       
I den nordlige del af campingpladsen ligger bungalowen Villetta Beach, et fint lille hus på 37 m2, beliggende under grantræerne ved vandet, og egnet til maksimum fem personer. Det har to soveværelser, et med en dobbeltseng, et med en køjeseng. Stuen har et bord, stole, aircondition, varme, fjernsyn og et tekøkken med køleskab, håndvask og køkkenredskaber. Badeværelset har en bruser, håndvask og toilet.
Der er havemøbler på verandaen. Du kan parkere tæt på boligen.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

Mobil home Prestige - Venezia

       
Mobilhome Prestige eksisterer til 2, 3 eller 4 personer, og er 22 m2. der er 2 soveværelser, en stor stue med sovesofa, et indbygget køkken med køkkengrej, køleskab, mikrobølgeovn, håndvask, bord og stole, badeværelse med bruser og toilet. Tilslutning til satellit tv og en aircondition. Mobilhomet er komplet beliggende i skygge, midt i grønt område.
Inkluderet i prisen
 • Dyner inkludere
 • TV inkludere
 • Slutrengøring ikke inkluderet

*Denne overnatning kan ikke reserveres fra vores eget forråd. Vi tager gerne kontakt med campingpladsen for dig for at høre, om overnatning stadig er mulig..

Det er muligt at ansøge om at kunne foretage en reservering. Dette gøres, når det ikke længere er muligt at reservere overnatningen direkte fra vores eget forråd. Suncamp holidays tager i så fald kontakt med campingpladsen og kan på denne måde ofte stadig sørge for, at reserveringen kan foretages. Dette tager mellem to og fire arbejdsdage.

Så snart vi har modtaget svar, giver vi dig besked pr. e-mail eller pr. telefon om din reservering er mulig. Bliver din ansøgning godkendt, så er reserveringen definitiv og gælder algemene betingelserne. Er der ikke plads, bliver din ansøgning afvist, og er reserveringen ugyldig.

Spina Camping Village

Via del Campeggio 99
44024 - Lido di Spina
Italien
Afstand fra Flensborg: 1.552 km

Planlæg rute

Koordinater: 44°37'40"N 12°15'19"E

Se oversigtskort

Campingpladsens beliggenhed
 • Afstand til havet (max. 10 km)
  • afstand: 0,5 km
 • Beliggende i skov
Almene oplysninger
Åbningsperiode
13-04-2017 til 10-09-2017
Overflade
24 ha
Total antal standpladser
1898

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

 • Wifi/ Internet

  • WiFi zone
 • Svømning

  • Udendørs swimmingpool
   • overflade: 300 m2
   • periode: 15-05/10-09
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
   • overflade: 50 m2
   • periode: 15-05/10-09
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
  • Beliggende ved havet (max. 0,5 km)
 • Strand

  • Græsplæne til solbadning
  • Sandstrand
  • Grusstrand
 • Til børn

  • Animationsprogram: Børn (min. 2x om ugen -højsæson)
   • sprog: tysk | engelsk | fransk | italiensk | hollandsk
   • periode: 27-05/10-09
  • Legeplads
  • Miniklub (min. 4x om ugen -højsæson)
   • sprog: tysk | engelsk | fransk | italiensk | hollandsk
  • Hoppepuder
 • Fritid (voksne)

  • Animationsprogram: Voksne (min. 2x om ugen -højsæson)
   • sprog: tysk | engelsk | fransk | italiensk | hollandsk
   • periode: 27-05/10-09
  • Ekskursionsprogram (min. 2x om ugen -højsæson)
   • periode: 01-06/31-08
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
   • sværhedsgrad: let
 • Aftenunderholdning

  • Diskotekaften
 • Sport og spil

  • Multisportsplads
  • Bordtennisbord
  • Tennis
  • Pétanque
  • Bueskydning
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
   • sværhedsgrad: let
  • Mountainbikes
  • Opholdsrum
  • Tv
  • Spilleautomater
 • Vandsport og fritidsaktiviteter

  • Surfing tilladt
  • Vandcykler
  • Egen både tilladt
  • Lystfiskeri muligt
 • Wellness

  • Sauna
 • Hunde

  • Sted hvor hunde kan luftes
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
   • Maks. antal: 2
  • Hund(e) højsæson (hvis i snor)
   • Maks. antal: 2
 • Ved receptionen

  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Sprog, der tales i receptionen (i højsæsonen)
   • sprog: tysk | engelsk | fransk | italiensk | hollandsk
  • Betaling med kreditkort muligt
   • kreditkort: amex | Diners Club | mastercard | visacard
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
 • Udlejning

  • Mountainbikes
  • Cykler
  • Vandcykler
  • Bokse
 • Mad og drikke

  • Fælles barbecueplads
  • Snackbar
  • Måltider til afhentning
   • periode: 01-06/31-08
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Pizzeria
  • Restaurant med begrænset udvalg
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Bar
 • Hæveautomat

  • Pengeautomat/muligt at hæve penge
 • Sanitære faciliteter

  • Håndvask: koldt vand
  • Individuelle vaskekabiner: koldt vand
  • Brusebade: koldt vand
  • Brusebade: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletter uden sæde
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Puslerum
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
 • Vask, opvask, madlavning

  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
  • Strygefaciliteter
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Køkkenvask med varmt vand
 • Beliggenheden

  • Afstand til havet (max. 10 km)
   • afstand: 0,5 km
  • Beliggende i skov
 • Bund og beplantning

  • Græsbevokset
  • Sandjord
  • Afgrænsede pladser
  • Pladser med megen skygge
 • Handicappede

  • En douche (mindst 1,50x1,50) + et toilet (mindst 1,65mx2,20m eller1,90mx1,90m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Kantine/restaurant i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Kantine/restaurant har toilet for handikappede
 • Diverse

  • Bevogtet område
  • Roligt dag og nat
  • Belyste stier og veje
  • Specielt terræn for unge
  • Indkørsel forbudt i middagspausen
   • tid: 13.00-15.00
Bedømmelser
 • Bad og toilet
  8,4
 • Personale
  8,0
 • Pris/kvalitetsforhold
  8,0
 • Standplads
  8,1
 • Indkvartering
  7,7
 • Børnevenlighed
  7,4
 • Underholdning
  7,8
 • Sportsfaciliteter
  8,0
 • Swimmingpool
  7,5
 • Mad og drikke
  7,7
 • Omgivelser
  7,5
Total score
7,9 Score fra 42 bedømmelser

God familieplads.
Dog lige lidt kritik/bemærkninger:
1. Manglende afmærkning af de enkelte pladser/enheder. Gav kaos når der var mange gæster.
2. Få få strømtilslutninger(disse var ikke placeret hensigtsmæssigt)-desuden er 4A ikke tilstrækkeligt
3. Poolområdet skal være større og med en pool mere
4. Manglende flisebelægning fra servicebyg. ud mod midtervejen

7,6

7,3

Se alle rabatter fra denne campingplads herunder. Er der ikke noget for dig iblandt, men du søger stadig efter et godt tilbud? Tag da et kig mellem alle vores campingtilbud.

Rabat Gyldig Ferieperiode
Maxi Caravan Beach Porto Garibaldi Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Maxi Caravan Beach Porto Garibaldi Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Maxi Caravan Beach Porto Garibaldi Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Maxi Caravan Beach Porto Garibaldi Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Beach Comacchio (6) Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Beach Comacchio (6) Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Beach Comacchio (6) Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Beach Comacchio (6) Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Prestige - Venezia Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Prestige - Venezia Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Prestige - Venezia Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Prestige - Venezia Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Comacchio (dog allowed) Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Comacchio (dog allowed) Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Comacchio (dog allowed) Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Comacchio (dog allowed) Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Maxi Caravan Porto Garibaldi (dog allowed) Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Maxi Caravan Porto Garibaldi (dog allowed) Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Maxi Caravan Porto Garibaldi (dog allowed) Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Maxi Caravan Porto Garibaldi (dog allowed) Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Beach Superior Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Beach Superior Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Beach Superior Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Beach Superior Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Bungalow Villetta Beach - Ravenna Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Bungalow Villetta Beach - Ravenna Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Bungalow Villetta Beach - Ravenna Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Bungalow Villetta Beach - Ravenna Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Top Hytte Lido di Pomposa Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Top Hytte Lido di Pomposa Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Top Hytte Lido di Pomposa Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Top Hytte Lido di Pomposa Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Green - Lido degli Estensi Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Green - Lido degli Estensi Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-06-2018 20-04-2018 - 16-06-2018 Op til 15% rabat
Mobil home Green - Lido degli Estensi Tilbud -20% (>14 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 20% rabat
Mobil home Green - Lido degli Estensi Tilbud -15% (>7 nætter) 01-11-2017 - 16-09-2018 02-09-2018 - 16-09-2018 Op til 15% rabat
Bungalowtelt Rent-a-Tent Red Tilbud -10% (>7 nætter) 01-11-2017 - 01-11-2018 18-05-2018 - 07-07-2018 Op til 10% rabat
Bungalowtelt Rent-a-Tent Red Tilbud -30% (>14 nætter) 01-11-2017 - 01-11-2018 18-05-2018 - 07-07-2018 Op til 30% rabat
Bungalowtelt Rent-a-Tent Red Tilbud -10% (>7 nætter) 01-11-2017 - 01-11-2018 25-08-2018 - 08-09-2018 Op til 10% rabat
Bungalowtelt Rent-a-Tent Red Tilbud -30% (>14 nætter) 01-11-2017 - 01-11-2018 25-08-2018 - 08-09-2018 Op til 30% rabat

Vejrudsigt

Søn.

17 / 12

 
Man.

18 / 12

 
Tir.

19 / 12

 
Ons.

20 / 12

 
Tor.

21 / 12

 
Fre.

22 / 12

 
Lør.

23 / 12

 
Max. 7.7° 5.5° 5.7° 6.8° 6.2° 6.7° 6.5°
Min. 2.5° -1.1° -1.7° -2.2° -1.9° -1.3° -0.1°
Nedbør 5% 0% 0% 5% 5% 5% 5%
Vindretning NV V V V V V V
Vindkraft 3 2 2 2 2 2 2

Gennemsnitlig temperatur

Senest set

Campingpladser i området