Gå til hjemmesiden

Roompot Vakantiepark Schaijk 

Roompot Vakantiepark Schaijk 

En ferie fuld af brabantisk hygge

I det smukke naturlandskab i Nordbrabant ligger Roompot Feriepark Schaijk. Denne rolige og stilfulde feriepark udstråler brabantisk venlighed overalt. Overnatningsstederne ligger charmerende ved vandet, og der er noget for børnene at nyde hver dag. Den indendørs lege-skov, en familierestaurant med en vandlegeplads og bowlingbanen er blot nogle af højdepunkterne. Og for dem, der ønsker det, er der også meget at se og lave i området. Fra naturreservatet De Maashorst og udsigtstårnet i Herperduin til at smage de ægte Bossche Bollen i Den Bosch.

Sjov på vandlegepladsen

Det brabantiske Schaijk ligger centralt mellem byerne Den Bosch og Nijmegen og ved kanten af naturreservatet De Maashorst. De fleste overnatningssteder ligger ved søen, så du vågner op ved vandet hver morgen. At fodre ænder og fiske giver allerede lidt vandsjov, men det kan ikke sammenlignes med vandlegepladsen ved siden af restauranten. Her kan børnene på varme dage tilbringe timer med at nyde vandlegetøj, sprinklere og springvand.

En særlig familierestaurant

Mens børnene boltre sig i sprøjteparken, kan du slappe af og nyde en snack og en drink. Og imellem kan børnene bare hyggeligt slutte sig til. Vandlegepladsen er en del af familierestauranten Charlie. Denne specielle restaurant er det centrale sted i Roompot Feriepark Schaijk og henvender sig ikke kun til voksne, men også til børn. Dette ses for eksempel på menuen, der har skumfiduser, som du selv kan riste over et bål. Men også i de mange legemuligheder. Udover vandparken er der også en komplet indendørs lege-skov placeret i restauranten. Både i godt og dårligt vejr er dette et sted, hvor dine børn gerne vil gå hen!

Wimmy Vaskebjørnen

Der er meget at opleve i ferieparken. For fiskerielskere er der forskellige muligheder for at fiske fredeligt ved vandkanten. En hyggelig bowlingaften med familien? Det er muligt på bowlingbanen! Og hvis du er heldig, møder du måske ferieparkens maskot Wimmy Vaskebjørnen under din ferie. Vil du give denne ven til alle et knytnæveslag, et knus eller et high five?

Smag Ægte Bossche Boller

Roompot Feriepark Schaijk ligger midt i et smukt område. Udforsk naturen i De Maashorst, hvor du kan spotte vilde dyr og planlægge eventyrlige cykel- og vandreruter. Også naturreservatet Herperduin (4 km), med en sjov lege-skov og et højt udsigtstårn, er anbefalet til hele familien. For en dagstur er det hyggelige bycentrum i Den Bosch (27 km) et godt tip. Der kan du nyde en lækker Bossche Bol. Eller besøg Nijmegen (26 km), den gamle romerske by ved floden Waal. Begge byer har et hyggeligt bycentrum, museer og mange seværdigheder. Også de befæstede byer Grave (9 km) og Ravenstein (10 km) er et besøg værd. Opdag historien, gå en tur på de århundreder gamle bymure og mærk atmosfæren.
Læs videre
Fra den 26. februar til den 23. marts får udendørs legeplads en makeover. Der kan være lidt støj under dit ophold.

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • Annullering uden beregning indtil 6 uger før ankomst € 39
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Roompot Vakantiepark Schaijk

Hermanusweg 4
5374 RW - Schaijk
Holland
Afstand fra Flensborg: 588 km

Planlæg rute

Koordinater: 51°43'52"N 5°38'41"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for Roompot Vakantiepark Schaijk​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Total antal standpladser
80

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

  • Hunde

    • Hunde ikke tilladt i lavsæsonen
    • Hunde ikke tilladt i højsæsonen

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området