Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Thessalia i Grækenland

Campingpladser på Sporaderne i Thessalien er den ideelle løsning til at slappe helt af. Hvis du får lyst til, at opleve noget med gang i, er du også i den rigtige region. Du vil altid finde dejlige kulturelle byer og landsbyer i nærheden af din campingplads. Thessalia har et smukt landskab omkring sig. Tag på en vandretur hen til de omkringliggende bjerge og skove eller tag på en tur langs den smukke kystlinje.

Mere information

Campingplads på Thessalia: kultur og natur

Kultur og natur ligger meget tæt på Sporaderne. I nærheden af din campingplads vil du kunne finde meget specielle landsbyer gemt i bjergenes fordybninger. Landsbyen Kastraki er et smukt eksempel på dette. Skiathos, en af Thessalia er en dejlig ø perfekt til en dagstur!

Der er masser af steder, i denne græske region, som er værd at se, heriblandt:

  • Stenlandsbyen Kastraki
    I kastraki vil du finde den kæmpemæssige sten ved navn Doupiani, som har en masse sjove hulrum. Imens du bor på campingpladsen skal du også gå på opdagelse i de mange mysterier, som er tilknyttet stenen. Kastraki indeholder også nogle smukke klostre, som stammer fra det 14. og 15. århundrede.
  • Bjergbyen Volos
    Volos er bygget ved foden af Pelion bjerget. Byen er lige uden for grænsen af Thessalien Sporades, men ikke langt fra din campingplads. Volos er karakteriseret ved dens neoklassiske huse og smukke kirker.

Middelhavsklimaet betyder, at der er dejligt og varmt om sommeren. Du kan fuldt ud nyde, at sidde under palmerne på din campingplads. Thessalien, Sporaderne er også berømt for sine hvide strande og halvøen Pilion. Denne ø er et populært sted i regionen og er en fantastisk ingrediens for en vellykket ferie i Thessaliens Sporader.

Et solrigt ophold på din campingplads

Du kan bruge dit eget telt eller campingvogn når du camperer i Sporaderne. Det er dog også muligt at leje en smuk feriebolig på campingpladsen.

I denne region og på din campingplads kommer du til, at få en uforglemmelig oplevelse. Thessalia giver dig mulighed for, at smage på den rige Græske kultur. Nyd udsigtspunkterne, gå igennem de smalle gader og besøg klostrene, som er bygget på søjler af klippe!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Thessalien Se 1 campingpladser

Populære steder i Thessalien

Populære temaer i Thessalien