Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Korfu i Grækenland

Campingpladser på Korfu er det ideelle udgangspunkt for at få mere kendskab til denne smukke græske ø. Korfu er én af de Ioniske Øer og med sin storslåede natur er den kendt, som den ”grønne ø”. Øen Korfu er også berømt for sit azurblå hav og smukke strande. En campingplads på Korfu er det perfekte sted til at holde en solrig ferie!

Mere information

Udflugter fra din campingplads på Korfu

Landskabet omkring campingpladserne på Korfu er fantastisk. ”Rigeligt” nedbør i vinter månederne hjælper med at holde den grønne natur på Korfu. Øens bjerge er en perfekt mulighed for vandreture og cykling samt for vandsports entusiaster. Korfu den anden største af de Ioniske Øer og er en skøn feriedestination.

Der er et væld af aktiviteter omkring din campingplads. Korfu kan prale af snesevis af historiske seværdigheder, som man ikke bør gå glip af under sin ferie.

  • Achilleion
    Achilleion var engang en af Sisi paladserne. I dag er det et museum og en storslået park samt et fantastisk sted til at tage panoramabilleder ud over Kerkyra bugten.
  • Vlacherna/Pontikonisi
    I løbet af din ferie på Korfu skal du sørge for at besøge Vlacherna klostret, hvorefter du skal du tage en båd til Pontikonisi eller muse øen.
  • Palaiokastritsa
    De smukke bugter i Palaiokastritsa er populære attraktioner på grund af deres fantastiske kyster og betagende omgivelser. Det perfekte sted for vandsport og bådture.

Campingpladser på Korfu er godt placerede og er ideelle til fantastiske udflugter til byerne. Hvorfor ikke besøge Kerkyra, som er Korfu øens hovedstad? Byen har en fantastisk boulevard og en masse smalle gader. Venitian fortet og de gamle bymure er også en besøg værd.

Hvis du får lyst til at tage dine børn med på en dagsudflugt med udgangspunkt fra din campingplads, huser Korfu et kæmpe vandland – ”Aqualand”. Du vil garanteret også nyde svømmepølen på din campingplads.

Camping og transport

Korfu er en let tilgængelig ø og har en international lufthavn. Ioannis Kapodistrias International Airport, som er placeret 3 kilometer syd for Kerkyra (Korfu by). Der er en regelmæssig busforbindelse mellem lufthavnen og byens centrum. Man kan også med lethed leje en bil.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Korfu Se 1 campingpladser

Populære temaer i Korfu