Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Ioniske Øer i Grækenland

Campingpladserne på de Ioniske Øer er omgivet af skovklædte bjerge, hvide sandstrande og et smukt blåt hav. Du vil helt klart blive forbløffet over de udsigter du kommer til at opleve under din ferie. Kefallonia, Zákynthos, Ithaka, Lefkas og Korfu er de mest kendte af de Ioniske Øer. Hvis du camperer på en af disse græske øer betyder det, at du vil bo i pragtfulde og varierede omgivelser.

Mere information

Campingplads på de Ioniske Øer: Grækenland når det er smukkest

De Ioniske Øer er mindre beboet end de andre græske ø grupper, derfor vil du være i stand til at finde fuldstændig fred og ro på din campingplads. De Ioniske Øer er kendetegnet ved den rige natur som findes der.

Tag på en dejlig vandretur og nyd de omkringliggende bjerge, havet og de mange smukke blomster øen byder på. Uanset hvilken ø du campere på, bliver din ferie uforglemmelig. Hvis du er en surfing entusiast er Lefkas perfekt. Her vil du også finde de to bedste surfing strande ved middelhavet.

Dejlige dagsture på de Ioniske Øer

Du kan nemt tilbringe flere timer ved det azurblå hav, men campingpladserne på de Ioniske Øer har også så meget mere at byde på. Hvis du eksempelvis opholder dig på Korfu, har du mulighed for, at nyde tilværelsen i den smukke by Kerkyra og de smukke skovklædte bjerge. Du vil finde noget nyt på hver af Øerne:

  • Kulturelle landsbyer på Zákynthos
    Hvis du vil have en pause fra campingpladsen så har Zákynthos mange smukke landsbyer, heriblandt Anafonitria, hvor du kan finde et kloster fra 15 hundrede tallet. Du kan også beundre de imponerende huler ved havet i bjerglandsbyen Keri.
  • Varietet i Kefallonia
    Kefallonia er den største af de Ioniske Øer og et stigende antal kommer her for at bo på campingpladserne. Kefallonia har også noget for enhver smag. Her kan du finde hyggelige landsbyer, kulturelle byer og selvfølgelig også smukke hvide sandstrande.

Du kan tage dit eget telt eller campingvogn med til campingpladsen. De Ioniske Øer tilbyder dog også campingpladser, hvor du kan leje en smuk bolig, ligesom en bungalow. De græske øer byder på en smuk natur, som vil overraske og forbløffe dig meget.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Ioniske Øer Se 1 campingpladser

Populære steder i Ioniske Øer

Populære temaer i Ioniske Øer