Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Grækenland

Campingpladser i Grækenland har meget at byde på, lige fra smukke strande til idylliske øer med små hvide byer og gamle havne. Hovedstaden Athen er en drøm for dem, med kærlighed til kultur. Med en uovertruffen række af klassiske monumenter, som alle kan besøges fra din campingplads. Grækenland er en fantastisk feriedestination!

Campingplads i Grækenland: afslappede mennesker og et attraktivt landskab

Leder du efter den ideelle campingplads? Korfu og Pilion er begge meget populære øer for en campingferie. Campingpladser i Grækenland tilbyder smukke standpladser til eget telt, og mange giver også mulighed for at leje en bungalow. Grækenland har noget for alle, og det græske folk er godmodigt og hjælpsomme. Grækenland har bevaret den virkelig afslappede middelhavs mentalitet.

Seværdigheder i Grækenland

Den kulturelle og historiske arv i Grækenland er simpelthen overvældende. Hovedstaden Athen kan prale af populære seværdigheder såsom Akropolis og Parthenon, men seværdigheder som disse er ikke kun forbeholdt Athen. Kreta, Korfu og andre græske øer er også smukke og byder på campingpladser omgivet af betagende natur her i blandt Samariakløften på Kreta, Mount Olympus og skrånende marker med oliventræer.

Mere information

Græske strande

For dem, der nyder strand livet vil en campingferie ikke skuffe. Grækenland kan prale med en bred vifte af strande:

  • Stranden ved Dassia, Korfus berømte stenstrand
  • Små bugter mellem klipper og azurblåt hav på øen Pilion
  • De smukke lange sandstrande ved Stalida nær Heraklion på øen Kreta

Uanset, hvor du vælger at campere i Grækenland, vil din campingplads aldrig være langt væk fra små bugter med fint grus eller hvid sandstrand. Havet er krystalklart og der er garanti for fantastisk vejr.

Alle regioner i Grækenland

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Grækenland Se 1 campingpladser

Populære regioner i Grækenland

Populære temaer i Grækenland

Populære steder i Grækenland