Gå til hjemmesiden

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Rejsegarantifonden

Sunnycamp (KvK* nr. 10142918) er tilsluttet SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Denne finansielle organisation giver alle konsumenter den sikkerhed, at deres rejsebeløb bliver refunderet, hvis en tilsluttet rejseorganisation går fallit. Dette kaldes for SGR garantiordningen. Alle ferier, som du kan booke hos Sunnycamp, falder under denne ordning.

Med start d. 1. februar 2021 gælder at der pr. bookning skal betales et obligatorisk beløb til SGR. Dette beløb lyder på € 10,- pr. boligenhed. En boligenhed er en udlejningsbolig f.eks. et mobilhome, et lodgetelt eller en standplads, som du booker hos Sunnycamp.

Betaling af dette beløb er blevet gjort obligatorisk af den nederlandske regering. Dette beløb sørger for, at der nu samt i fremtiden står nok penge til rådighed til, at kunder kan få deres penge tilbage, hvis en rejseorganisation går fallit.

SGR er en nederlandsk organisation, men beløbet og dækningen gælder for alle konsumenter, uanset i hvilket land de bor. SGR garantiordningen giver dig derfor altid sikkerhed.

Med SGR garantien er også din returrejse dækket, i det tilfælde at du allerede befinder dig på din feriedestination, og rejsen ikke kan udføres.

Du kan læse betingelserne for Stichting Garantiefonds Reisgelden her: SGR garantiordning.

*KvK: Det nederlandske handelskammer