Gå til hjemmesiden

Pengene-tilbage-garanti

Med Pengene-tilbage-garantien får du dine penge tilbagebetalt, hvis rejser frarådes, der er tale om et karantænepåbud og/eller et vaccineringspåbud fra 28 til 7 dage inden ankomst. Med Pengene-tilbage-garantien kan du også gratis ændre på din ferie indtil 4 uger inden ankomstdagen. Denne garanti koster €49* og gælder for reservationer foretaget fra den 15. april 2021Garantien gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan tilføje Pengene-tilbage-garantien til din bookning under Ekstra i bookningsprocessen.

*gratis for SunLodge-bookninger

Book nu med pengene tilbage garanti

OBS:   
Din ferieboligs gældende standard annulleringsbetinger kan være mere eller mindre gunstige end Pengene-tilbage-garantien. Du kan læse betingelserne hos din campingplads. Kan du ikke finde betingelserne? Så kontakt os.

Betingelser: 

  • Du har ret til at få pengene tilbage, hvis det ikke er muligt at rejse til din feriedestination, fordi det land, du kommer fra, eller den (regionale)regering, der hvor du skal hen, har foretaget foranstaltninger (vil sige hvis rejser frarådes, der er tale om et karantænepåbud og/eller et vaccineringspåbud) fra 28 til 7 dage inden ankomstdatoen. Det tilbagebetalte beløb bliver sat ind på din konto indenfor 14 dage.
  • Du har ikke ret til at få pengene tilbage i tilfælde, hvor en PCR-test er påkrævet. Er der tale om et vaccinationskrav, men har du mulighed for at få foretaget en PCR-test, så kan du altså ikke få pengene tilbage. Kun i de tilfælde, hvor der er tale om et vaccinationskrav uden mulighed for at få foretaget en PCR-test, kan du gøre krav på penge-tilbage-garantien.
  • Kan du ikke rejse til din destination, fordi du ikke har kunnet blive vaccineret, så får du pengene tilbage. Kan du ikke rejse til din destination, fordi du endnu ikke er blevet vaccineret, men har du selv valgt at sige nej til en vaccination, så har du ikke ret til at få pengene tilbage. 
  • Er der tale om et karantænepåbud, er det kun muligt at få pengene tilbage, hvis der er tale om et karantænepåbud på din feriedestination. Et karantænepåbud, når du kommer hjem igen, giver dig ikke ret til at få pengene tilbage. 
  • Det er gratis at ændre på din rejse indtil 4 uger inden ankomstdagen. Er prisen på din nye rejse mindre end på den gamle, så bliver pegene indsat på din konto i løbet af 14 dage. Er prisen på din nye rejse større end på den gamle, skal du betale forskellen mellem det gamle og det nye beløb.  
  • Pengene-tilbage-garantien gælder for alle dem, der er inkluderet i reservationen. 
  • Pengene-tilbage-garantien gælder indtil 7 dage inden ankomstdatoen. 
  • Med Pengene-tilbage-garantien får du dine penge tilbagebetalt eksklusiv beløbet til SGR, reserveringsomkostningerne, € 49 Pengene-tilbage-garantien samt evt. forsikringspræmier.
  • Sunnycamp og campingpladsen har fra organisationen ret til at annullerer ferien, hvis rejser frarådes i løbet af 6 uger inden din ankomstdato. Du får i så fald tilbagebetalt pengene i løbet af 14 dage. 
  • Pengene-tilbage-garantien gælder udelukkende på reservationer foretaget fra den 15. april 2021. Garantien gælder ikke med tilbagevirkende kraft.