Gå til hjemmesiden

Online booking

Hvordan foretager du en booking?

Søg først en campingplads via søgeboksen ”søg og book campingpladser” øverst på siden eller via denne side.

  1. Gå til campingpladssiden. Her ser du tilgængeligheden og priser per bolig i en overskuelig tabel på dato. Hvis du ikke har angivet en ønsket dato eller længde af ferien, kan du stadig nå at gøre det her. Tilgængelighedstabellen bliver tilpasset direkte efter dine ønsker.
  2. Klik i tilgængelighedstabellen for din ønskede bolig og dato på ”book nu”. Du bliver viderestillet til bookingsprocessen.
  3. Følg trinene i bookingsprocessen, sørg for at dine oplysninger er komplet og korrekt udfyldt. Efter det er udfyldt får du i trin 5, i bookingsprocessen, først en oversigt over hvad du har udfyldt.
  4. Hvis du er enig, klik da på ”Bekræft booking”. Du modtager en bekræftelse inklusiv fakturaen for din booking per e-mail. Der bliver også oprettet en Min Sunnycamp-konto for dig, hvor du kan se alle dine oplysninger og betalingsinformation over din booking.

Hvordan håndteres din booking?

Du modtager indenfor enkelte minutter en bekræftelse af din booking per e-mail inklusiv fakturaen på din booking. Det kan forekomme at bekræftelsesmailen kommer tilrette i din uønsket mappe, hvis dit e-mailprogram ikke genkender afsenderen. For en sikkerheds skyld bør du tjekke denne mappe.

Har du valgt at betale i to terminer, skal du i overensstemmelse med betingelserne indbetale et depositum på 30% af rejsens pris. Hvis du har afsluttet en annuleringsforsikring via os, skal denne betales samtidigt med depositummet. Depositummet forventer vi betalt indenfor 10 dage efter modtagelse af fakturaen.

Restbeløbet af rejsens pris skal betales hos os 6 uger før ankomst på campingpladsen. Hvis der er tale om en reservering med ankomst indenfor 6 uger, så skal du betale det fulde beløb direkte til os.

Efter at vi har modtaget det fulde beløb, bliver rejsedokumenterne til dig 2 til 3 uger for ankomst.