Gå til hjemmesiden

Hvad er konsekvenserne af coronavirus, for din campingferie med Sunnycamp?

Overalt i Europa, har mange lande taget forskellige vidtgående skridt, for at bremse udbredelse af coronavirus. Et resultat her af, er at mange planlagte campingferier ikke finder sted. Mange campingpladser åbner ikke tidligere end i midten af maj. Alle campingferier, der er planlagt til midten af maj, vil blive aflyst. Nedenfor kan du læse, hvad vi præcist kan gøre for dig, hvis din booket ferie ikke kan fortsætte.

Corona-voucher

Vi har at gøre med en ekstraordinær situation. Vi har derfor valgt en ekstraordinær løsning. Sammen med brancheorganisationen ANVR og SGR (rejsegaranti forening) og andre feriearrangører, har vi forberedt en Corona-voucher. Med denne voucher kan du booke en ny ferie hos Sunnycamp. Dette handler om at booke på et senere tidspunkt for det allerede betalte rejsebeløb. Dine penge vil derfor ikke gå tabt.

SGR garanterer din (ud)betaling

Meget vigtigt for dig er, at SGR garanterer værdien af Corona-voucher (eksklusive reservationsomkostninger). Derfor kan rejsetjenesteudbydere som Sunnycamp tilbyde en Corona-voucher som kompensation for din (ud)betaling. Corona-voucher er gyldig i et år fra udstedelsesdatoen med en endelig afrejsedato i oktober 2021. Corona-voucher er personlig. Du kan derfor ikke overdrage den til en anden person. Vi forstår, at du muligvis har nogle spørgsmål om Corona-voucher. Vi har allerede listet de vigtigste spørgsmål til dig nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål om Corona-voucher

 1. Hvordan fungerer Corona-voucher, hvis din ferie med Sunnycamp er aflyst?
 2. Jeg har reserveret en campingferie gennem et rejsebureau, hvad nu?
 3. Hvad hvis min nye campingferie er dyrere eller billigere?
 4. Hvilke Sunnycamp-campingpladser med SunLodge åbner senere?
 5. Kan Sunnycamp tilbyde en Corona-voucher i stedet for at tilbagebetale min (ud)betaling?
 6. I henhold til min retshjælpsforsikring behøver jeg ikke at acceptere en Corona-voucher. Er det rigtigt?
 7. Hvornår ved jeg, om min campingferie annulleres?
 8. Hvad sker der med planlagte ferie fra midten af maj?
 9. Jeg har modtaget en Corona-voucher, hvordan kan jeg bruge den, når jeg booker en ny campingferie?
 10. Der er en slutdato på Corona-voucher. Er dette den sidste afgangsdato for ferien eller den sidste dato for booking af en ny campingferie?
 11. Skal jeg udstede Corona-voucher på en gang, eller kan jeg booke flere campingferier med det?
 12. Jeg har allerede booket en ny campingferie. Kan jeg stadig betale med min Corona-voucher?
 13. Kan jeg kombinere en Corona-voucher med en rabatkode eller rabatpromovering
 14. Jeg har reserveret flere campingferier. Modtager jeg flere Corona-vouchers?
 15. Jeg har ikke været i stand til at bruge min Corona-voucher fuldstændigt, får jeg tilbagebetalt det resterende beløb?

Hvordan fungerer Corona-voucher, hvis din ferie med Sunnycamp er aflyst?

Bookinger, der annulleres af os i april og maj, erstattes af en Corona-voucher. Vi vil kontakte dig senest to uger før den planlagte afgang via den e-mail-adresse, der blev brugt til reservationen. Derefter får du mere information om Corona-voucher og hvordan du bruger den. De nøjagtige forhold kan også findes på selve Corona-voucher.

Jeg har reserveret en campingferie gennem et rejsebureau, hvad nu?

Hvis du har bestilt en campingferie med Sunnycamp gennem et rejsebureau, har du også retten til en Corona-voucher. Det rejsebureau, som bookingen blev foretaget med, kan bede Sunnycamp om en Corona-voucher.

Hvad hvis min nye campingferie er dyrere eller billigere?

Hvis din nye ferie er dyrere, skal du som kunde betale differencen, som er over den fastlagte pris. Hvis din nye ferie er billigere i prisen, modtager du en ny voucher på 25% forskel i pris. Værdikuponen er gyldig i højst 1 år fra udstedelsesdatoen

Hvilke Sunnycamp-campingpladser med SunLodge åbner senere?

De følgende campingpladser med vores egen SunLodges har allerede annulleret deres bookinger indtil 30. maj: Bella Austria, Terme Catez, Pra’ delle Torri, Union Lido, Marina di Venezia, Albatros, Tahiti, Bella Italia, Cisano/San Vito, Eurocamping Pacengo, Altomincio, Vilanova Park, Leï Suves, La Vallee Verte og Serignan Plage.

Kan Sunnycamp tilbyde en Corona-voucher i stedet for at tilbagebetale min (ud)betaling?

Ja. Corona-voucher blev opfunde og udviklet af brancheorganisationen ANVR i samarbejde med rejsegarantiforeningen (SGR). Da rejsebranchen er i en unik og meget vanskelig position på grund af coronavirus, understøttes denne voucher af Forbrugertilsynsmyndigheden (ACM). Europa-Kommissionen og det nederlandske ministerium for økonomiske anliggender har også godkendt Corona-voucher. Da Sunnycamp er tilknyttet SGR, er din (ud)betaling garanteret. SGR garanterer værdien af din Corona-voucher.

I henhold til min retshjælpsforsikring behøver jeg ikke at acceptere en Corona-voucher. Er det rigtigt?

Coronavirussen har en enorm indflydelse på rejsebranchen. Rejseorganisationer betaler ofte deres partnere, såsom hoteller, campingpladser og andre virksomheder i turistbranchen, måneder forud for reservationer. Derudover er der personaleomkostninger, der også fortsætter med at køre. Hvis rejsebranchen ikke udstedte en Corona-voucher, ville mange virksomheder ikke være i stand til at overleve. Og i tilfælde af konkurs kan du som ferierende lide økonomiske tab. Ved at acceptere Corona-voucher udsættes din reservation kun midlertidigt. Dette giver din rejseorganisation den nødvendige sikkerhed for at organisere de smukkeste og mest behagelige ferie for dig, så snart korona-krisen er under kontrol. Dette er også grunden til, at forbrugerorganisationer og regeringer støtter Corona-voucher. Med ACSI er du dobbelt sikker på din (ud)betaling. SGR garanterer værdien af vores Corona-voucher. Hvis du ikke ønsker at modtage Corona-voucher, beholder du retten til at anmode om refusion efter en bestemt periode.

Hvornår ved jeg, om min campingferie annulleres?

Alle Sunnycamp- og SunLodge-reservationer annulleres to uger i forvejen af Sunnycamp, så længe de koronavirus relaterede begrænsninger gælder. Vi venter imidlertid på de endelige bekræftelser fra de campingpladser, vi samarbejder med, inden vi definitivt kan annullere vores reservationer. Vi vil selvfølgelig holder dig opdateret om situationen.

Hvad sker der med planlagte ferie fra midten af maj?

Vi forstår at du ikke er sikker på, om den kommende campingferie vil finde sted. Vær tålmodig og afstå venligst fra at kontakte os. I øjeblikket gælder standard afbestillingsbetingelserne for ture til campingpladser efter midten af maj. Hvis situationen ændrer sig, vil du naturligvis modtage en besked fra os i rette tid til den e-mail-adresse, der blev brugt ved reservationen.

Jeg har modtaget en Corona-voucher, hvordan kan jeg bruge den, når jeg booker en ny campingferie?

Hvis du vil booke en ny campingferie med din Corona-voucher, kan du kontakte vores kundeservice på telefon (+45 (0) 78 77 33 82). De behandler din nye reservation og trækker straks værdien af Corona-voucher fra din nye campingferie.

Der er en slutdato på Corona-voucher. Er dette den sidste afgangsdato for ferien eller den sidste dato for booking af en ny campingferie?

Slutdatoen, der vises på din Corona-voucher, er den seneste bookingdato. Så du har et år til at booke en ny campingferie. Afrejsedato kan derfor være senere. Du kan bruge Corona-voucher til at booke en ferie, hvis afgangsdato er planlagt senest den 1. oktober 2021.

Skal jeg udstede Corona-voucher på en gang, eller kan jeg booke flere campingferier med det?

Du kan bruge mængden af din Corona-voucher, som du ønsker. Du kan derfor også betale for flere campingferier. Hvis der stadig er et resterende beløb efter din nye reservation, mister du ikke det.

Jeg har allerede booket en ny campingferie. Kan jeg stadig betale med min Corona-voucher?

Ja, det kan du. For dette skal du selv kontakte vores kundeservice (+45 (0) 78 77 33 82).

Kan jeg kombinere en Corona-voucher med en rabat eller rabatkode?

Ja, hvis der er en rabatkampagne, kan du også bruge den sammen med Corona-voucher, medmindre dette er udelukket i kampagnevilkårene.

Jeg har reserveret flere campingferier. Modtager jeg flere Corona-vouchers?

Ja, du vil modtage en Corona-voucher for hver annulleret campingferie. Du kan bruge flere Corona-vouchers til at betale for en ferie.

Jeg har ikke været i stand til at bruge min Corona-voucher fuldstændigt, får jeg tilbagebetalt det resterende beløb?

Hvis din nye ferie bliver billigere, vil du modtage en voucher for forskellen i pris. Kuponen er gyldig indtil oktober 2022. Værdikuponen er ikke en voucher og kan ikke byttes til kontanter.

Vi ønsker dig og dine kære alt godt, i denne ekstraordinære situation. Vi håber, at du snart kan nyde en behagelig, ubekymret ferie på campingpladsen med Sunnycamp.