Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Vosges i Frankrig

Campingpladser i Vosges er beliggende i et smukt bjerglandskab. I denne lave bjergkæde (op til 1424 meter) i det nordøstlige Frankrig vil du være i stand til helt at slappe af på din campingplads. Vosges har også en række interessante byer såsom Nancy og Metz. Kulturelskere vil helt sikkert hygge sig her. Kort sagt er Vosges en region, der har alt du behøver for en ideel campingferie!

Læs videre

Campingplads i Vosges: Camping i naturen

Vosges er en bjergkæde, der strækker sig fra Alsace, Lorraine og France-Comté til Schwarzwald i Tyskland. Landskabet består hovedsageligt af store skove og åbne enge. Nu og da dukker der en typisk nordfransk landsby op, hvor du kan nyde de lokale specialiteter og lækre vine.

Under en campingferie i Vosges vil du kunne benytte dig af ikke mindre end 2.000 km vandre- og cykelstier. Denne region lokker dig til at være aktiv under dit ophold på en campingplads. Vosges er et meget populært sted at vandre, køre på mountainbike og cykling i al almindelighed. Mere ekstreme sportsgrene såsom rafting, bjergbestigning eller paragliding er også muligt her.

Seværdigheder i Vosges

I Vosges er der forskellige pulserende byer i nærheden af din campingplads. Her er masser af seværdigheder, der vil lokke dig til at tage på kulturelle udflugter under din ferie. Vi anbefaler:

  • Borgruin ved Epinal
    I dalen omkring Epinal er der en særlig borgruin. I denne kulturelle og kunstneriske by finder du den berømte Saint Maurice Basilika, som denne by er bygget op omkring. Du vil hurtigt - gennem skrifter fra 1796 af Jean-Charles Pellerin, som ses i ”Imagerie d´Epinal” - få kendskab til Epinals historie.
  • Metz
    Metz, hovedstaden i Lorraine, er også kendt som en blomstrende by. Skønne vandreruter fører dig forbi floden Mossel og seværdigheder, som den højeste gotiske katedral. Siddende på en fortovscafé på Place St. Jacques med en lækker kop kaffe og franske kager, vil du nyde gæstfriheden.
  • Nancy
    Den klassiske by Nancy er et sted, som du ikke bør gå glip af under dit ophold på din campingplads. Nancy blev kendt pga. Art Nouveau bevægelsen. Besøg det bemærkelsesværdige Place Stanislas, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Sidegaderne til byens centrum byder på et stort udvalg af restauranter og butikker.

Klimaet i Vosges

Klimaet i Vosges kan være meget omskifteligt. Bjergkæden deler klimaet. På den vestlige side af Vosges er der typisk mere nedbør og lavere temperaturer end på den østlige side. Om sommeren kan du nyde den skønne sol her på din campingplads. Vosges vil sikre dig en god ferie!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Vogeserne Se 1 campingpladser

Populære temaer i Vogeserne