Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Limousin i Frankrig

Campingpladserne i Limousin er skønt beliggende. Omgivet af landskab, søer og floder er du garanteret en fantastisk ferie på din campingplads. Der er tre områder i regionen; Corrèze, Creuse og Haute-Vienne, som hver har deres eget særpræg og charme. Hvis du ønsker en skøn campingplads til at slappe af på, så er Limousin regionen et perfekt valg!

Læs videre

Campingplads i Limousin: nyd landskabet

Søerne og floderne i Limousin er ideelt til fiskeri, kanosejlads og windsurfing. Du kan også vandre eller cykle gennem de bakkede landskaber omkring din campingplads. Limousin byder på mange muligheder, når det kommer til udendørs aktiviteter i det smukke landskab.

Campingpladser i Limousin er også det perfekte sted at slappe af ved poolen, ved dit telt eller campingvogn, men hvis du leder efter lidt mere luksus kan du vælge at leje en mobil home. Limousin er hjemsted for en række campingpladser med hytter og bungalows.

Seværdigheder i Limousin

Der er mange maleriske landsbyer og byer at besøge fra din campingplads og Limousin er fyldt med historie, mange slotte og middelalderlige landsbyer, som du kan udforske i løbet af din ferie. Nogle af de dejlige steder i Limousin:

  • Limoges: porcelæn
    Du kan tage til Limoges fra din campingplads og tilbringe en hel dag i byen. Limoges er berømt for sit porcelæn men kan også prale af en række gode butikker og museer.
  • Idylliske Argentat
    Argentat er både en by og en kommune. Besøg byen med den skønne gamle havn. Argentat kan også prale af et malerisk landskab.
  • Guéret: en by i bakkerne
    Byen Guéret, ligger i et smukt bakket landskab. Byen er bestemt et besøg værd og kan prale af mange seværdigheder.

Regionen har meget at byde på men giver også god mulighed for afslapning omkring din campingplads. Ligesom naboregionen Auvergne er Limousin rig på historie, et behageligt klima samt skøn natur. Limousin lover en varieret og uforglemmelig ferie!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Limousin Se 1 campingpladser

Camping Le Coiroux

Camping Le Coiroux ****

Populære regioner i Limousin

Populære temaer i Limousin